Trafikte tacize uğradığını söyledi: Demet Akalın’dan gözdağı

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Demet Akalın, trafikte bir minibüsün kendisini sıkıştırdığını ve taciz ede ede ilerlediğini ifade etti.

MAGAZİN 05.01.2023, 10:16 05.01.2023, 17:52
Trafikte tacize uğradığını söyledi: Demet Akalın’dan gözdağı

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, trafikte kendisini bir aracın sıkıştırdığını ve taciz ede ede ilerlediğini iddia etti.

“Ulan böyle bir olay var mı?”

Aracıyla trafikte ilerlediği sırada bir minibüsün üstüne doğru geldiğini ve kendisini sıkıştırdığını ifade eden şarkıcı karşısındaki sürücüye sitem etti. Araç sürücüsünü bulacağını dile getiren Akalın, "Taciz ede ede" yazdığı ve yayınladığı videoda şu ifadelerde bulundu: "Seyir halindeyken karşıdan üzerime doğru sürüyorsun. Kenara geçmesem üzerime çıkacaksın. Ulan Vito, seni bulacağım. Bak yemin ediyorum bulacağım. Çok hırslandım. Ulan bu şekilde bir olay var mı ya? Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Dur bakalım. Hele bir bulayım seni. Kim çıkacaksın merak ediyorum. Oğlum siz sokakları ne sanıyorsunuz? Günün birinde böyle bir delikanlı kadına denk gelirsin o zaman görürsün gününü."

Yorumlar (0)