Trafik kazası geçirmişti: O günü unutmak istemedi, koluna kazıttı

Geçtiğimiz ay turne dönüşü tiyatro ekibi ile beraber geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan Melis İşiten, o günü koluna dövme yaptırdı.

MAGAZİN 12.12.2022, 11:43 13.12.2022, 17:04
Trafik kazası geçirmişti: O günü unutmak istemedi, koluna kazıttı

21 Kasım günü “Baş Belası” isimli tiyatro oyununun oyuncularının içerisinde olduğu minibüsün bir tıra arkadan çarpmıştı. Meydana gelen kazada, Özgür Karataş, Burak Topçu ile Tolga Güleryüz yaşamını yitirirken, Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten yaralanmıştı. Kaza sırasında yaralanan Melis İşiten, yaşanan olayı unutmamak adına 21 Kasım 2022 gününü koluna dövme olarak yaptırdı.

“Bırakın kendi halimizde ne şekilde atlatıyorsak atlatalım”

Instagram hesabı üzerinden dövmesini sevenleriyle paylaşan Melis İşiten, yaşanan olayda kendisine yapılan yorumlara da yanıt vererek şu ifadelerde bulundu: "Bu defa hiçbir etki altında kalmayacağım. Yaftalamalarınızdan ya da linç etmenizden. Yasımı tutma biçimim ile ilgili ya da kaybetmiş olduğum can arkadaşıma duyduğum sevgimle alakalı hiç kimseye herhangi bir açıklamada bulunmak mecburiyetinde değilim. Yaşıyorum, iyileşmeye çalışıyorum. İyileşmek adına sahip olduğum tek güç kızım, bizim kalabalık dünyamız ve sevdiğim işim. Kalbim ve içim çok rahat. Annem ve babam yaşananlardan üzüntü duyuyor diye yazmıyorum buraya, yapmayın... Bırakın kendi halimizde ne şekilde atlatıyorsak atlatalım, kendimizce, hepimiz, bir şekilde... Bunu ellemeyin bari. Geçmiş olsun diyenleri kalbime koyarak, karanlık akıllara şifalar diliyorum.”

Yorumlar (0)