Trabzonspor renklerine bürünen Bilal Hancı Beşiktaşlı taraftarlardan dayak yedi 

YouTuber Bilal Hancı, Beşiktaş-Trabzonspor maçında Beşiktaş taraftarlarından dayak yediğini sosyal medya hesabından duyurdu. 

MAGAZİN 07.11.2021, 16:32 08.11.2021, 13:07
Trabzonspor renklerine bürünen Bilal Hancı Beşiktaşlı taraftarlardan dayak yedi 

Video paylaşım platformu YouTube’daki “Kafalar” kanalıyla tanınan YouTuber Bilal Hancı, sosyal medya hesabında gündem yaratacak bir paylaşımda bulundu.  

Dün akşam oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçını izlemeye giden Bilal Hancı, Vodafone Park’taki maçta Beşiktaş tribününde oturuyordu. Devre arasında lavaboya gittiğini belirten YouTuber, burada bazı Beşiktaş taraftarları tarafından darp edildiğini duyurdu. 



Paylaşımı kısa sürede sildi 

Twitter hesabı başta olmak üzere çeşitli sosyal medya sayfalarından açıklamalarda bulunan Hancı, şu  cümleleri kullandı: “Maçta tribündeydim, efendi gibi maç izlemeye gittim. İlk yarıdan sonra lavaboya giderken birkaç BJK taraftarı beni tanıdı ve üzerime saldırdı. Bana çakmak ve pet şişe fırlattılar. O sırada birkaç BJK taraftarları da beni tanıdı ve korumaya aldı. Buradan kendilerine teşekkür etmek istiyorum.” 

Bilal Hancı, sosyal medya hesabındaki bu ifadeleri ise kısa sürede sildi. 

Trabzonspor renkleriyle Beşiktaş tribünündeydi 

Bilal Hancı, Trabzonspor renklerinden oluşan kıyafeti ile Beşiktaş tribünlerinden çıkarıldığı anın videosunu da yine sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

Yorumlar (1)
Formen 2 yıl önce
Sen milletin çocuğuna on kişi ile saldırırken iyiydi değilmi ektiğini biciyorsun şımarık Trabzonlu