Tom Holland duyurdu, hayranları yıkıldı!

Instagram'dan paylaştığı bir videoyla sosyal medya kullanımına ara verdiğini duyuran oyuncu Tom Holland, "Akıl sağlığımı yitirmek istemiyorum." dedi. Ünlü şarkıcı Justin Bieber, Holland'ın paylaşımına yorum yaptı.

MAGAZİN 17.08.2022, 14:09 18.08.2022, 08:58 Hakan Öksüz
Tom Holland duyurdu, hayranları yıkıldı!

Marvel'ın Örümcek Adam filmleriyle popülerlik kazanan oyuncu Tom Holland, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla zaman zaman hayranlarına sesleniyor. Son zamanlarda sosyal medyayla gereğinden fazla ilgilendiğini belirten ünlü oyuncu, bununla ilgili yeni bir karar aldığını açıkladı. "Sosyal medya akıl sağlığımı bozuyor." diyen Tom Holland, aldığı yeni kararı sosyal medyadan duyurdu.

Sosyal medyaya ara verdi!

Sosyal medya uygulaması Instagram'da 67,7 milyon takipçiye sahip olan İngiliz oyuncu, sosyal medya kullanımına ara vereceğini belirtti. Akıl sağlığını korumak için bu kararı aldığını kaydeden 26 yaşındaki ünlü aktör, Instagram üzerinden yaptığı açıklamayla hayranlarını üzdü. 

"Uygulamaları silme kararı aldım"

Sosyal medyayı bunaltıcı bulduğunu belirten Tom Holland, "Sürekli kendim hakkında yazılan şeyleri okuyorum. Kendimle ilgili yorumlara bakarken saatler geçiyor. Buna kendimi kaptırmak istiyorum. Akıl sağlığım için iyi değil. Uygulamaları silme kararı aldım. Bu benim için daha iyi olacak." dedi. Ünlü aktörün duyuru videosu, 21 milyondan fazla izlendi. Ünlü aktörün paylaşımını beğenen şarkıcı Justin Bieber, videonun altına "Seni seviyorum adamım." notunu düştü.

Yorumlar (0)