Tiyatro oyunu ekibiyle Diyarbakır’a gitti: Ersin Korkut’a tepki geldi!

Oyunculuk performansıyla herkesin beğenisini kazanan ve katıldığı ‘Survivor’ yarışmasıyla da milyonların sevgilisi haline gelen Ersin Korkut, rol aldığı 'İyi, Kötü, Çirkin' oyunu için Diyarbakır’daydı. Diyarbakır’a kültürün ve medeniyetin başkent diyen Ersin Korkut, daha sonra bir paylaşımda sarf ettiği ‘Diyarbakır, Amed başkentimiz’ sözüyle sosyal medyada tepki toplamıştı. Korkut, daha sonra konu hakkında açıklama yaptı.

MAGAZİN 10.04.2021, 16:48 11.04.2021, 12:11
Tiyatro oyunu ekibiyle Diyarbakır’a gitti: Ersin Korkut’a tepki geldi!

Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki skeçlerle tanınan ve daha sonrasında rol aldığı film ve dizilerle izleyicinin beğenisini kazanan Ersin Korkut, tiyatro oyunu için Diyarbakır’a gitti. Geçen sezon yarıştığı Survivor yarışmasıyla milyonların sevgisini kazanan Korkut başlıca rolleri Eray Yasin Işık, Hakan Bulut ve Erdem Baş ile paylaştığı 'İyi, Kötü, Çirkin' oyunu için Diyarbakır’daydı. Bir söyleşiye de katılan ekip, oyunun Seksenler dizisinde rol alan Eray Yasin Işık ‘ın yazdığını belirtti.



Oyun hakkına bilgi verdiler

Üç yıldır bu oyunu sergilediklerini belirten ekip, Diyarbakır halkının tiyatroya çok değer verdiğini gözlemlediklerini ve daha önce de burada oyun oynadıklarını söyledi.  Oyunun yazarı ve oyuncusu Eray Yasin Işık, iyilik ve kötülük kavramı hakkında hiciv ve mizah yaptıklarını belirtti.



İzleyenlerin enerjilerini hissettiğini belirten Işık, iki saat boyunca her beraber keyifli vakit geçirildiğini belirtiyor. Salgın durumuna göre oyunda devam edeceklerini söyleyen ekip, oyunu öğrencilere ve velilere sergilemek üzere hazırlık yaptı.



Sosyal medyada Ersin Korkut’a linç

Diyarbakır’ın birçok tarihi mekanı barındırdığını belirten Ersin Korkut, Diyarbakır için kültürlerin ve medeniyetlerin başkenti olduğunu belirtti. Diyarbakır’ı herkesin görüp gezmesi gerektiğini belirten Korkut, tarihi güzellikleri kimsenin kaçırmamamsı gerektiğine işaret etti.



Daha sonra ise bir sosyal medya videosunda yanındaki kişinin "Diyarbakır'ı nasıl buldun?" sorusu üzerine Korkut’un verdiği cevap, sosyal medyada olay oldu. Videoda ‘Diyarbakır, Amed başkentimiz’ diyen Korkut hakkında sosyal medyada  #ErsinKorkutTutuklansın etiketiyle linç başladı. Konu üzerine Korkut, sosyal medya üzerinden cevap verdi. Düşğncesini doğru ifade edemediğini belirten Korkut, herkesten özür diledi.

Yorumlar (0)