The Weeknd, 'Sesimi kaybettim' diyerek sahneyi terk etti

Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı The Weeknd, konser sırasında sesini kaybettiğini açıklayarak sahneyi terk etti.

MAGAZİN 05.09.2022, 13:50
The Weeknd, 'Sesimi kaybettim' diyerek sahneyi terk etti

“Blinding Lights”, “Save Your Tears” ve “Starboy” gibi hit parçalara imza atan ünlü Grammy ödüllü şarkıcı The Weeknd, konserini yarıda bıraktı.

“Sesimi kaybettim” dedi ve sahneyi terk etti

Los Angeles Sofi Stadyum’da konsere çıkan Kanadalı şarkıcı, sahnede yarım saat durduktan sonra sesini kaybettiğini ve konsere son vermek zorunda olduğunu duyurdu.

32 yaşındaki şarkıcı sahneden ayrılmadan önce “Ne oldu hiç bilmiyorum fakat sesimi kaybettim. Konseri bitirmek hiç istemiyorum, bu beni öldürüyor fakat size vermek istediğim konseri bu şekilde veremem. Herkesin iyi olduğundan ve paralarını alacağından emin olacağım. Yakında sizin için bir konser vereceğim. Çıkıp size özür dilemek istedim” sözlerini kullandı.

“Telafi edeceğim”

Daha sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü şarkıcı “İlk şarkıda sesim gitti. Çok kötü hissediyorum. Bütün hayranlarımdan özür diliyorum. Yeni bir konserle bunu telafi edeceğim. Söz veriyorum” sözlerini kullandı.

Şarkıcı “After Hours” turnesi kapsamında şu sıralar ABD ve Kanada'da konser veriyor.

Johnny Depp’in kızı başrolde

The Weeknd şarkıcılığın haricinde yeni bir dizi projesiyle de hayranlarıyla bir araya geliyor.  Johnny Deep'in kızı model ve oyuncu Lily-Rose Depp ile The Idol isimli dizide rol alan şarkıcı, ilk kez oyunculuk yapacak.

HBO Max'de çıkacak olan dizi, kadın bir pop şarkıcısı ile gizli bir tarikat liderinin romantik ilişkisini işliyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Troye Sivan, Hari Nef, Rachel Sennott, Debby Ryan ve Blackpink’ten Jennie bulunuyor.

Yorumlar (0)