The Irishman Kasım'da geliyor

Martin Scorsese’nin yönetmenlik koltuğuna oturduğu Robert De Niro ve Al Pacino’nun başrolleri paylaştığı Irishman filminden ilk görseller geldi.

MAGAZİN 30.07.2019, 20:36
The Irishman Kasım'da geliyor

Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel gibi ‘şampiyonlar ligi’ isimlerini bir araya getiren Irishman filminden ilk fotoğraflar yayınlandı. 

Oscar’lı yönetmen Martin Scorsese’nin yönetmenliğini yaptığı film, New York Film Festivali'nin açılış filmi olacak. 

Film, Scorsese ile De Niro’nun dokuzuncu filmi olacak. Sinemanın usta ikilisi, daha önce Mean Streets, Taxi Driver, New York, New York, Raging Bull, The King of Comedy, Sıkı Dostlar, Cape Fear ve Casino filmlerinde birlikte çalışmıştı.

Robert De Niro'nun bir çetenin 25'in üzerinde kişinin ölümden sorumlu tetikçisi Frank 'The Irishman' Sheeran'a hayat verdiği filmde; Al Pacino, 1957'den 1971'e kadar Uluslararası Teamsters Kardeşler Birliği Başkanı olarak görev yapan Amerikan işçi sendikası lideri Jimmy Hoffa'ya hayat veriyor.

Filmde iki ayrı dönem gösterildiği için Robert De Niro ve Al Pacino'nun gençliğini canlandıracak isimlerle anlaşmak yerine, CGI teknolojisiyle usta oyuncular gençleştirildi.

Sonbaharda gösterime gireceği bilinen fakat kesin vizyon tarihi açıklanmayan The Irishman, Kasım 2019’da Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar (0)