The Fashion Awards 2019 sahiplerini buldu

The Fashion Awards 2019 dün gece sahiplerini buldu. Londra'da, Royal Albert Hall'da yapılan görkemli törene Daniel Lee damgasını vurdu. 

MAGAZİN 03.12.2019, 17:19
The Fashion Awards 2019 sahiplerini buldu

Kırmızı halı stillerinden saç ve makyaj ilhamına kadar pek çok alanda haber ve içerik değeri taşıyan törende esas üzerinde durulması gereken konu Bottega Veneta'nın yeni kreatif direktörü Daniel Lee'nin rekor başarısı oldu. 

Lee'nin Bottega Veneta'sı yılın markası seçildi, yılın tasarımcısı ödülünü ise yine Lee aldı. Bununla beraber en iyi kadın aksesuar tasarımcısı ve en iyi İngiliz kadın giyim tasarımcısı ödülü de yine kendisine verildi. 

Sıra dışı bir isim

Bir buçuk yıl içinde Bottega Veneta dünyasında başlattılan modernleşme devriminin bugün moda otoritelerince en prestijli ödüllerle taçlandırılması beklenen bir gelişmeydi. Ancak diğer yandan Lee'nin genç yaşı ve dijital dünyada aktif olarak yer almaması nedeniyle bu başarı ezber bozan bir nitelik taşıyor. Çünkü Daniel Lee'nin bir Instagram hesabı yok.

Dönemin koşullarına meydan okuyor

Her şeyin göz önünde, dijital vitrinlerde yaşandığı ve tüketildiği bir dönemde Daniel Lee işiyle, ürettikleriyle ve vizyonuyla gündemde kalmayı başardı. Günümüz dünyasının şartlarında bu denli geri planda kalışı pazarlama stratejileriyle ters düşüyor olsa da, Lee tüm sektör için örnek olacak bir başarıya imza attı. Lee, gerçek başarı için mütemadiyen göz önünde olmaya ihtiyaç olmadığını, üretilen ürünün kalitesiyle nitelikli bir popülerliğin mümkün olduğunu ispatlamış oldu.

Yorumlar (0)