Teşkilat dizisinde Koronavirüs paniği: Deniz Baysal’ın testi pozitif çıktı!

Çekimleri Ankara’da yapılan ve ilgiyle izlenen ‘Teşkilat’ dizisi setinde, koronavirüs paniği yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu’nun testi pozitif çıktı. Hemen evinde karantinaya alan Baysal’a, eşi Barış Yurtçu da eşlik ediyor. Ayrıca dizi oyuncularından Nihat Altınkaya’nın da test sonucu pozitif çıktı.

MAGAZİN 20.04.2021, 17:12 21.04.2021, 12:09
Teşkilat dizisinde Koronavirüs paniği: Deniz Baysal’ın testi pozitif çıktı!

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın hikayesini konu alan ve çekimleri Ankara’da gerçekleşen ‘Teşkilat’ dizisinin çekimleri esnasında koronavirüs paniği yaşandı. Dizinin sevilen başrol oyuncu Deniz Baysal, yaptırdığı Koronavirüs testinin sonucunun pozitif olduğunu öğrendi. Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Baysal, haberlerin doğru olduğunu söyledi.Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde Zehra Balaban karakterine hayat veriyor.



Sürecin en iyi ilacı moral

10 günlük bir karantina sürecine girdiğini belirten Baysal, moralini iyi olduğunu ve sadece koku alma duygusunun kaybolduğunu belirtti. Sağlığının iyi olduğunu belirten Baysal, sürecin en iyi ilacının moral olduğunu belirtti.
 


Eşi ‘Kolpa’ müzik grubunun solisti Barış Yurçu’nun da kendisine destek olduğunu belirten Baysal, aynı evde olduklarını ve ayrı ayrı takıldıklarını da belirtti. Eşinin testinin negatif olduğunu da sözlerine ekleyen Baysal, hastalığı atlatacağına inandığını yineledi.



Nihat Altınkaya da virüse yakalandı

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, 25 Nisan Pazar akşamında yeni bölümün ekrana geleceği belirtildi. Ayrıca dizinin diğer oyuncularından Nihat Altınkaya’nın da test sonucunun pozitif olduğu belirtildi. Dizide ‘Hulki’ karakterine hayat veren Altınkaya’nın da evinde kendini karantinaya aldığı belirtildi.

Yorumlar (0)