Teoman: Şarkımla bir gencin hayatını kurtardım

Rock müziğinin sevilen seslerinden Teoman, konuk olduğu bir programda müziğin dinginleştirici etkisinden bahsetti ve ‘Ayna’ isimli şarkısı ile bir gencin hayatını nasıl kurtardığını açıkladı.

MAGAZİN 28.06.2022, 16:29 29.06.2022, 17:58
Teoman: Şarkımla bir gencin hayatını kurtardım

Rock müziğin başarılı temsilcilerinden Teoman konuk olduğu bir programda müziği neden bıraktığından, yeni yayımlayacağı romanına kadar birçok samimi açıklamalarda bulundu. Sevilen müzik adamı 'Ayna' isimli şarkısı ile bir gencin yaşamını da nasıl kurtardığını anlattı.

"Beni intihardan sen kurtardın"

Arkadaşının teksine giderken genç bir hayranı tarafından bir benzin istasyonunda durdurulduğunu söyleyen Teoman, "İlk başta genç bana doğru gelirken çekindim. 'Acaba beni mi soyacak?' diye korktum. Çünkü kendisi hiç iyi görünmüyordu. Gencin, bana yaklaşıktan sonra 'Ayna isimli şarkınla beni intihardan sen kurtardın' demesiyle rahatladım.

"Müzik gençler üzerinde etkili"

Müziğin gençler üzerinde oldukça önemli bir etkisi bulunduğunu kendimden de biliyorum. Ben uzun senelerce 11-12 yaşından beri rock starlarına hayran oldum ve onların sözlerini tek tek dinledim. Onların her şeylerine çok dikkat ettim.

"Yaptığım işerlerin gençleri etkilediğini fark ediyorum"

Şu an müzik piyasasına uzaktan bakıyorum fakat tam anlamı ile ağacın yaş olduğu zamanlar, bir sürü farklı şeyden etkilenebiliyoruz ve kendimizi de var ettiğimiz dönem aslında gençlik dönemleri. Ben yaptığım işlerin özellikle gençleri nasıl etkilediğinin fark ediyorum" dedi.

Yorumlar (0)