Tenordan taciz savunması: Sevgi dolu ve cesurum!

Cinsel tacizle suçlanan dünyaca ünlü İspanyol tenor Placido Domingo, "Cesur hareketler bugünlerde farklı algılanıyor” açıklamasını yaptı.

MAGAZİN 01.12.2019, 17:57 08.07.2022, 22:46

Cinsel taciz suçlamaları sebebiyle hakkında soruşturma başlatılan ve görev yaptığı Metropolitan Opera’dan istifa eden dünyaca ünlü İspanyol tenor Placido Domingo, taciz suçlamaları sonrası ilk defa açıklama yaptı.

20 kadının cinsel tacizle suçladığı 78 yaşındaki tenor, İspanyol haber sitesi El Confidencial’e verdiği röportajda, kendisinin tüm İspanyollar gibi "sıcak, sevecen ve sevgi dolu" olduğunu ve her zaman "cesur" davrandığını belirtti.

"Cesur hareketler bugünlerde farklı algılanıyor”

"Cesur hareketler bugünlerde farklı algılanıyor” diyen Domingo, "hızla yargılandığını, mahkum edildiğini ve mahkum olduğunu" hissettiğini kaydetti.

2021 yılına kadar olan sözleşmesi tamamlanıncaya kadar performans sergilemek istediğini kaydeden Domingo, herhangi bir suçtan dolayı resmi bir suçlamayla karşılaşmadığını belirtti.

Tenor hakkında taciz iddialarını ortaya atan kadınlardan bazıları, Domingo’nun "istediklerini yapmadıkları takdirde" kariyerlerine zarar verme tehdidinde bulunduğunu aktarmıştı.

Yorumlar (0)