Tek cevapla 250 milyon dolar kaybetti!

Ünlü oyuncu Matt Damon, Avatar'da başrol oynaması için kendisine gelen teklifi kabul etmeyince 250 milyon dolar kaybettiğini söyledi.

MAGAZİN 02.10.2019, 23:24
Tek cevapla 250 milyon dolar kaybetti!

Matt Damon, sonradan Sam Worthington'ın hayat verdiği Jake Sully rolü için yönetmen James Cameron kendisine teklifte bulunduğunda, aynı zamanda filmden kazanılacak karın yüzde 10'unun da önerildiğini belirtti.

Teklifi kabul etseydi 250 milyon dolardan fazla kazanacaktı

Avatar 2009'da dünya çapında 2,79 milyar dolarlık (yaklaşık 16 milyar TL) gişe hasılatı elde etti. Bu durumda Damon teklifi kabul etseydi 250 milyon dolardan fazla kazanacaktı. 

Ropörtajı yapan Stuart McGurk'ın, "Avatar'ın karının yüzde 10'unu mu önerdi?" sorusu üzerine Damon ifadeleri kullandı: 

"Kayıp Umutlar'ı (Promised Land) yazarken John Krasinski'ye bunu anlattığımda 'Ne?' dedi. Sonra da ayağa kalkıp mutfakta dolanmaya başladı. 'Pekala' dedi. Pekala. Sonra dedi ki, "Bu filmde oynasaydın hayatında hiçbir şey farklı olmazdı. Tabii bir tek şu fark ederdi, bu konuşmayı uzayda yapıyor olurduk. Yani, evet. Gerçekten de masada tüm diğer aktörlerden daha fazla para bıraktım. Berbat bir şey ve hala acımasız geliyor. Ama çocuklarımın karnı tok. İdare ediyorum."

Matt Damon, rol aldığı Son Ültimatom (The Bourne Ultimatum) ve Yeşil Bölge (Green Zone) filmleriyle takvim çakışması nedeniyle Avatar'ı reddettiğini söylemişti.

Yorumlar (0)