Tatlıses 5 konser için servet kazanacak

Yıllar boyunca sağlık problemleri nedeniyle sahnelerden uzak kalan İbrahim Tatlıses, Belarus’ta gerçekleştireceği toplamda 5 konser için astronomik bir ücrete imza attı.

MAGAZİN 03.10.2021, 13:43 04.10.2021, 11:25
Tatlıses 5 konser için servet kazanacak

 Sağlığının izin verdiği ölçüde hayranlarının karşısına çıkan ve 23 Eylül’de Kuruçeşme Açıkhava’da verdiği konserle büyük özleme son veren İbrahim Tatlıses şimdi de astronomik konser ücreti ile magazin dünyasında konuşuluyor.

Belarus’ta yapacağı 5 konserden oluşan konser serisi için tam 3 milyon dolarlık (26.6 milyon lira) bir sözleşme imzaladığı öğrenilen şarkıcının şimdiden konserler için hazırlanmaya başladığı da biliniyor.

Minsk Tatlıses’e doyacak

Sahnelere dönüşü muhteşem olan ve Star televizyonunda da ‘İbo Show’ programını yapan İbrahim Tatlıses’in Minsk’de bulunan bir otelde 4 gece sahneye çıkacağı, 1 konserini ise yılbaşı akşamı gerçekleştireceği bildirildi.

 2011 yılında yapılan bir saldırı sonucunda ağır yaralanarak yaşam mücadelesi veren Tatlıses’in dört konser için 500’er bin dolar, yılbaşı konseri için de 1 milyon şeklinde anlaştığını da magazin kulislerine yansıdı.

Yorumlar (0)