Tarkan'dan 'Enes Kara' mesajı

Tüm Türkiye, Elazığ'da kaldığı yurtta baskı altında olduğunu ve psikolojik yönden çok yorulduğunu açıklamasından sonra intihar eden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara'nın yaşamını yitirmesi ile sarsıldı. Üzüntüsünü ifade eden ünlü şarkıcı Tarkan, ailelere evlatlarının düşünce ve duygularına kulak vermeleri yönünde çağrıda bulundu.

MAGAZİN 11.01.2022, 23:23 12.01.2022, 16:46
Tarkan'dan 'Enes Kara' mesajı

Elazığ'da feci bir olay meydana geldi. Tıp öğrencisi Enes Kara, 7'inci kattan atlayarak intihar etti. Genç adam, intiharından evvel kayda aldığı videoda ise kaldığı yurtta baskı altında olduğunu ve psikolojik yönden çok yorulduğunu dile getirdi.

Kara'nın ölümünün ardından üzüntüsünü ifade eden Tarkan, ailelere evlatlarının düşünce ve duygularına kulak vermeleri yönünde çağrıda bulundu.

"Yobaz ve bağnaz zihniyetlerin..."

Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Tarkan, şu sözleri sarf etti:

"Enes Kara'nın ölümüne ne kadar üzüldüğümü ifade edemem. Onun durumunda olup, baskı altında, korku içerisinde yaşayan, umudunu ve hayat sevincini kaybetmiş olan binlerce gencimiz var. 

Babalar, anneler... İş işten geçmeden evvel evlatlarınızın düşüncelerine ve duygularına sevgiyle, hassasiyetle kulak verin, şartsız bir şekilde yanlarında durun. Hür iradelerine, seçimlerine ve isteklerine saygılı olun. İlk önceliğiniz onların mutluluğu olmalıdır. Evlatlarınız ne size aittir ne de sizin malınızdır. Onlar, anne-babalar vesilesiyle doğmuş olan hür ruhlardır. Evlatlarınızın ışığını söndürmeyi bırakın, bırakın da o ışıkla aydınlatsınlar yüreklerimizi. 

Asla unutmayın ki asli görevimiz evlatlarımızı korumak ve kollamaktır. Yobaz ve bağnaz zihniyetlerin sömürülerine hizmet ettirilmek değildir."
 

Yorumlar (0)