Tan Taşçı'dan ilginç 'toz' yorumu!

Pop yıldızı Tan Taşçı, Meteoroloji tarafından ülkenin güney bölgelerine yapılan toz taşınımı uyarısı hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

MAGAZİN 03.06.2022, 13:53 03.06.2022, 17:43 Hakan Öksüz
Tan Taşçı'dan ilginç 'toz' yorumu!

Ülkenin güney bölgeleri için toz taşınımı uyarısında bulunan Meteoroloji, çöllerden esecek rüzgarların etkili olacağını bildirdi.

Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batı bölgelerinde yaşayan vatandaşlara uyarı yapan Meteoroloji, toz taşınımı nedeniyle solunum güçlüğü yaşanabileceğini aktardı.

"Suriye'nin yarısı taşınmış zaten"

Meteoroloji'den gelen bu uyarıya hiç beklenmedik bir yerden tepki geldi. Şarkıcı Tan Taşçı, paylaşımında, toz taşınımı uyarısı ile Suriye'den gelen göçmenler arasında bağlantı kurdu. Suriye'nin yarısının Türkiye'ye taşındığını aktaran Taşçı, "Tozu taşınsa ne olacak?" diyerek imalı bir paylaşımda bulundu.

Esenyurt'taki tecavüz girişimine de sert tepki göstermişti

Tan Taşçı, önceki yıl Esenyurt'taki bir binanın asansöründe yaşanan tecavüz girişimine de sert tepki göstermişti. 

Ünlü şarkıcı, genç kıza tecavüz edemeyince tekme atarak kaçan ancak daha sonra yakalanarak cezaevine gönderilen yabancı uyruklu şahıs hakkında "Arpası bol gelmiş. Bu işe yaramaz insan sürülerini ülkemize neden sokuyorlar?" diyerek tepkisini dile getirmişti.

Yorumlar (0)