Tamer Karadağlı’dan, sevgilisiyle arasında yaş farkını eleştirilere sert yanıt!

Şu sıralar genç piyanist Iraz Yıldız ile bir beraberlik yaşayan Tamer Karadağlı, yaş farkı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Bu eleştiriler karşısında Tamer Karadağlı’dan sert bir tepki geldi!

MAGAZİN 25.03.2021, 14:57 26.03.2021, 09:23
Tamer Karadağlı’dan, sevgilisiyle arasında yaş farkını eleştirilere sert yanıt!

Canlandırdığı ‘Taş Fırın Haluk’ karakteri ve Çocuklar Duymasın dizisiyle izleyicinin hafızasında yer edinen başarılı oyuncu Tamer Karadağlı, piyanist Iraz Yıldız ile uzun süredir devam eden bir ilişki içerisinde.  İlişkisini açıkladığı günden bu yana sosyal medya üzerinden eleştiri alan Karadağlı, özellikle sevgisi arasındaki yaş farkı nedeniyle gündemdeydi.

“Kimsenin sözüne bakarak hareket edecek biri değilim”

Bu eleştirilere artık sessiz kalmamaya karar veren Karadağlı, sert bir açıklamada bulundu. Kendisinden 30 yaş küçük sevgisi Iraz Yıldız ile gelen eleştiriler karşısında Karadağlı, ‘aşkta yaş farkı olmaz’ diyerek net bir yanıtta bulunmuş oldu. Iraz Yıldız’ın 24 yaşında olduğunu belirten Karadağlı, buna karışmanın kimsenin haddine olmadığını ve kimsenin sözüne bakarak hareket edecek biri hiç olmadığını söyledi.Ü

54 yaşındaki başarılı oyuncu Tamer Karadağlı, 24 yaşındaki piyanist sevgilisi Iraz Yıldız ile ilgili yapılan tepkilere böylece net bir cevap vermiş oldu. Yakında ‘Savaşçı’ dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Karadağlı, ayrıca artık Çocuklar Duymasın dizisinde rol almayacağını da belirtmişti.

Yorumlar (0)