Tamer Karadağlı: "Kadınlarla cebelleşmemeyi öğrendim"

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, özel hayatına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kadınları hangi erkek anlamış ki, ben anlayayım? Sadece cebelleşmemeyi öğrendim artık. Yaş ilerledikçe hayata yumuşak ve tebessümle bakıyorum." ifadelerini kullandı. 

MAGAZİN 15.05.2020, 10:20
Tamer Karadağlı: "Kadınlarla cebelleşmemeyi öğrendim"

Tamer Karadağlı, kızı Zeyno, eski eşi Arzu Balkan ve mesleğine ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. 

Ünlü oyuncu, tek derdinin 14 yaşındaki kızı Zeyno ile anı biriktirmek olduğunu kaydederek, "Birlikte çok eğleniyoruz. Fikirlerine de bayılıyorum. Ben mi onu büyütüyorum, o mu beni belli değil. Bazen sosyal medyada paylaştığım şeylerle dalga geçiyor, 'Baba ya çok kıro bu, kaldır onu' diyor. Giydiklerime karışıyor. 'Zeynocum senin baban çok ünlü biri dikkatli ol' diye şakayla uyarıyorum, 'Saçmalama ya of' yanıtını veriyor." ifadelerini kullandı. 

"Kadınları hangi erkek anlamış ki, ben anlayayım?"

Karadağlı, özel hayatında kimsenin olmadığını belirterek, "Kadınları hangi erkek anlamış ki, ben anlayayım? Sadece cebelleşmemeyi öğrendim artık. Yaş ilerledikçe hayata yumuşak ve tebessümle bakıyorum. Anlaşamadığım kişiden de uzaklaşıyorum." açıklamasını yaptı. 

"Eski eşimle her gün görüşüyoruz"

2 Temmuz 2006'da boşandığı Arzu Balkan ile yeniden evlenip evlenemeyeceğine ilişkin soruya Karadağlı, "Öğrendiğim bir şey varsa, o da asla, asla dememek. Ama artık biz öyle şeyleri geride bıraktık. Boşanalı 13 yıl oldu zaten. Hala her gün görüşüyoruz, konuşuyoruz. Kızımız var. Hiçbir zaman iletişimimiz kesilmedi." karşılığını verdi.

Yorumlar (0)