"Taksitlerini o ödüyor, ben biniyorum"

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, eşi Gökhan Çıra ile önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Lamborghini Huracan marka aracına binen Ciğerci, "Benim değil kocamın arabası. Taksitlerini o ödüyor, ben biniyorum." dedi.

MAGAZİN 02.12.2019, 12:48
"Taksitlerini o ödüyor, ben biniyorum"

28 Ekim günü Gökhan Çıra ile nikah masasına oturan Selin Ciğerci, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’de objektiflere takıldı. 

Ciğerci, eşinin aldığı Lamborghini Huracan marka aracına binerken hayranları tarafından yoğun ilgi gördü. 

Çevredeki vatandaşların fotoğraf isteklerini kabul eden Ciğerci, "Benim değil kocamın arabası. Aracını sattı, bunu taksitle aldı. Taksitlerini o ödüyor, ben biniyorum." ifadelerini kullandı. 

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra, 28 Ekim günü nikah masasına oturmuştu. İstanbul'da büyük ve lüks bir otelde düzenlenen düğün organizasyonuna çok sayıda kişi katılmıştı.

40 kilo ağırlığındaki ihtişamlı gelinliğiyle göz kamaştıran Ciğerci, "5 senedir bu anı bekliyordum. Bir çok insan farklı şeyler düşünüyor ilişkimiz hakkında. Ama onların ne dedikleri hiç umurumda değil." ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü fenomenin düğünden paylaştığı anlar Instagram'da büyük beğeni toplamıştı. Ciğerci'nin nikah şahitliğini ise kına gecesinden sonra aralarının bozulduğu iddia edilen Demet Akalın yapmıştı.

Düğün öncesi basın mensuplarıyla konuşan ünlü fenomen, gelinliğinin 40 kilo ağırlığında olduğunu söylemişti.

Yorumlar (0)