Takipçileri Duygu Özaslan'ı eleştiri yağmuruna tuttu!

Yaz aylarında fazla kilolarıyla gündeme gelen, bunu da 'bulimia nervoza' hastalığına bağlayan sosyal medya fenomeni, son hali ile tepkilerin odağı haline geldi.

MAGAZİN 28.11.2020, 22:38
Takipçileri Duygu Özaslan'ı eleştiri yağmuruna tuttu!

Yaz aylarında fazla kilolarıyla gündeme gelen, bunu da 'bulimia nervoza' hastalığına bağlayan sosyal medya fenomeni, son hali ile tepkilerin odağı haline geldi.

YouTuber Duygu Özaslan, kişisel Instagram hesabı üzerinden yeni pozlarını paylaştı.

29 yaşındaki ünlü fenomenin oldukça zayıfladığı gözlerden kaçmazken, takipçileri ise Özaslan'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

"Acınacak durumdasın"

Bir takipçisi Özaslan'ın paylaşımına, "Bulimia nervoza hastalığından yakınan biri olarak, oluşturduğun bu fake (sahte) vücut modeliyle birçok genç kızı buna davet ediyorsun. Yandığın şeyle başkalarını da yakıyorsun. Takipçilerine diyorsun ki; 'İdeal vücut bu olduğundan, ben kendi vücudum yerine Photoshop ile bunu yapıyorum.'. Gerçekten acınacak durumdasın." yazdı.

"Photoshop kullanmıyorum"

Gerçekten zayıfladığını belirten YouTuber ise, "Öyle bir şey demiyorum. Artık çektiğim fotoğrafların üzerinde oynamıyorum. Çok ciddi derecede spor yapıp, kilo yaktım. Kusura bakmayın fakat azmimle de gurur duyuyorum." cevabını verdi.

"Her halim hepinizden güzel"

Paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü YouTuber'ın bikinili halleri geçtiğimiz yaz aylarının en çok konuşulan magazin haberleri arasındaydı.

Basketbolcu Maxim Can Mutaf ile aşk yaşayan Duygu Özaslan, gelen eleştirilerin akabinde, "Benim kilolu halim bile herkesten güzel." yorumunda bulunmuştu.

"İnsanları aldatıyor"

Bir Twitter kullanıcısı, "Olay Duygu Özaslan’ın kilo almış olması değil, olay an itibarıyla olduğu halini kabullenip, sevmek yerine kendi görmek istediği şekli yansıtmak, insanları aldatmak. İnsanlar öne sürülen 'harika' vücutları görüp, kendini sorguya çekiyor. İnsanlar kendilerini aç bırakıyor, sağlıklarını kaybediyor." diyerek eleştiride bulundu.

"Bulimia nervoza hastasıyım"

Özaslan daha sonra ise bulimia nervoza hastalığına yakalandığını takipçileriyle paylaşmıştı.

Ünlü YouTuber, "Evet, kilo aldım. Aslına bakarsanız çok daha sonra açıklayacaktım fakat şimdi söyleyeyim. Bulimia nervoza hastalığına yakalandım. İyileşme sürecim devam ediyor." şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar (0)