Taciz iddiaları yüzünden linç edilmişti: Talat Bulut'un açtığı karşı davada flaş gelişme

Taciz iddiaları sonrası Talat Bulut'un açtığı manevi tazminat davası reddedildi.

MAGAZİN 31.10.2019, 10:48
Taciz iddiaları yüzünden linç edilmişti: Talat Bulut'un açtığı karşı davada flaş gelişme

FOX Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın başrollerinden Talat Bulut'a, set çalışanı Özge Ş.'yi taciz ettiği iddiasıyla açılan dava takipsizlikle sonuçlanmıştı. Takipsizlik kararı sonrası Talat Bulut da, dava sürecinde manevi zarara uğradığını söyleyerek Özge Ş.'ye 100 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Bulut'un açtığı dava mahkeme tarafından reddedildi.


Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanı olarak görev yapan Özge Ş.’ye tacizde bulunduğu iddiasıyla dava açılan oyuncu Talat Bulut, bu iddianın takipsizlik kararı alması ardından Özge Ş.’ye 100 bin TL’lik manevi tazminat davası açmıştı. Bulut’un açtığı davada karara varıldı. Büyükçekmece 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tarafların avukatları katıldı.

"LİNÇ KAMPANYASI OLUŞTURULDU"

Duruşmaya tanık olarak katılan Ceren Aslan, Talat Bulut’u 8 yıldır tanıdığını belirterek “Ben menajerlik şirketinin sahibi olduğum için Talat Bey ile çalışmaktayım. Bu dönemde Talat Bey’in yaşadıklarına şahit oldum. Kendisinin film çekimleri iptal edildi. Reklam işbirliği ile anlaşmamız iptal edildi. Maddi ve manevi zarara uğramıştır. Ortaya atılan iddia sonucunda yaşadığı linç kampanyasında psikolojik olarak rahatsızlık yaşamıştır ve bu konuda bir doktordan yardım almıştır. Büyük zarara uğramıştır” beyanını verdi.

Davalı avukatı söz aldığında ise tanık beyanında aleyhe olan hususları kabul etmediklerini belirterek, “Müvekkilimin olaylarından sonra tüm mağdurlar çıkıp davacının onlara yaptıklarını anlatmıştır. Bu nedenle linç kampanyasına müvekkilim sebebiyet vermemiştir. Cinsel istismarı kanıtlamak zordur çünkü gizli olur. Bu konular hassas konulardır burada tartışılması doğru değildir. Davanın reddine karar verilmesini talep ederiz” dedi.

"SOSYAL MEDYADA LİNÇ GİRİŞİMİ BAŞLADI"

Talat Bulut’un avukatı müvekkilinin işlemiş olduğu iddia edilen suçun iftira olduğunun Yargıtay tarafından kabul edildiğini ifade ederek “Müvekkilim sosyal medyada linç edilmiştir. Linç girişimi bu olay ile başlamıştır. Müvekkilimin kızı bu olaydan çok etkilenmiştir. Davamızın kabul edilmesini talep ediyoruz” dedi.

Duruşmada taraflar dinlendikten sonra hakim, Talat Bulut’un açtığı 100 bin TL’lik manevi tazminat davasının reddi kararını verdi.

Yorumlar (0)