Survivor’da “Barış isyanı”

Barış Murat Yağcı, her hafta eleme potasına girmeye devam ederken bu haftanın konsey konuşmasında bir ilke imza attı. Yarışmasına çıkmadığı oyunların ödüllerinden yararlanmak istemediğini dile getiren Yağcı’nın sözleri herkesi şaşkına çevirirken Acun Ilıcalı, Yağcı’ya ikinci bir şans verdi.

MAGAZİN 10.04.2022, 15:48 11.04.2022, 11:13
Survivor’da “Barış isyanı”

Survivor All Star, ekranların vazgeçilmez yarışma programı olmaya devam ediyor. Ünlüler takımında yarışan Barış Murat Yağcı, yarışmanın ilk akşamından bugüne kadar eleme potasında muhakkak giren isim oldu. Geçtiğimiz günlerde bir oyun sırasında sakatlık yaşayan ancak yarışmayı bırakmak istemediği için program yapımcısı Acun Ilıcalı’nın “diskalifiye” teklifini kabul etmeyen yarışmacı, bu hafta da eleme potasındaydı. 

24 saat boyunca Yokluk Adası’ndaydı

24 saat boyunca “Yokluk Adası’nda” kalan Yağcı, adaya geri döndüğünde ise sessizliğini bozdu: “Sık sık potaya girdiğim için oyunlara fazla katılamıyorum. Ben bu yarışmaya gelirken amacım gerçekten yarışmakta ama işler değişti. Her akşam aynı yerde yatmıyorum, kendi alanım yok. Diğer gün nerede uyanacağımı bilmiyorum. Yine hayal kurmaya devam ediyorum. Hayallerim beni hedefime doğru götürüyor ancak oyunlara da girmem gerekiyor.”



“Önümde iki tane yol var”

“Önümde şu anda iki tane yol var. Biri, benim yakın zamanlarda bir şekilde oyunlara katılmam yönünde. Çünkü kendime yediremediğim, kafamda kurduğum pek çok konu var. Ayrıca bir diğer konu da ödüller yönünde. Katkım olmadan ve hak etmediğim biçimde pek çok ödül kazandım. Kısa kesmek istiyorum: Bundan sonra alın teri dökmediğim oyunlardan gelen ödüllerden faydalanmak istemiyorum.”

“Kararını erteleyebilirsin”

Acun Ilıcalı ise Yağcı’nın kararını şu şekilde karşıladı: “Düşüncen oldukça farklı. Ancak şu anda Yokluk Adası’ndan geliyorsun. Bu konuda kararını erteleyebilirsin. Hiçbir yarışmacımızın bu duruma düşmesini istemeyiz.”

Yorumlar (0)