Survivor yıldızları Nisa ve Barış, ayrılık kararı aldı!

Yarıştıklar Survivor yarışmasında bir gerilimli bir iyi takım arkadaşı olan Nisa Bölükbaşı ve oyuncu Barış Murat Yağcı, adadan döndükten bir süre sonra sevgili olmuşlardı. İlişkileri uzun süredir devam eden ikiliden üzücü bir haber geldi. Barış ile ayrıldıklarını sosyal medyada açıklayan Nisa, Barış’a hayatında başarılar diledi. 

MAGAZİN 09.05.2021, 17:59 11.05.2021, 08:01
Survivor yıldızları Nisa ve Barış, ayrılık kararı aldı!

Geçen yıl ‘Survivor’ yarışmasında Gönüllüler takımında beraber yarışan oyuncu Barış Murat Yağcı ve sporcu Nisa Bölükbaşı, yarışmanın bitiminden kısa bir süre sonra bir aşka yelken açtıklarını duyurmuşlardı. Uzun süredir beraberliklerine devam eden ve arkadaşlıkları adeta aşka dönüşen ikilinin kavga ettikleri belirtilmişti. Söylentiler devam ederken, konu hakkında Nisa Bölükbaşı’ndan gelen paylaşımla meraklı bekleyiş sona erdi. 



Nisa Bölükbaşı paylaşım yaptı

Bir süredir Antalya’da tatilde olduğu söylenen Bölükbaşı, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden bir paylaşım yaptı. Barış ile olan ilişkilerini saygı ve sevgi çerçevesinde noktaladıklarını belirten Bölükbaşı, Ayrıca Yağcı’ya hayatında başarılar ve mutluluklar da dilemeyi ihmal etmedi. Bir süredir aynı evde yaşayan Nisa ve Barış’ın aldıkları bu karar sonrası her şeyi ayırdıkları söyleniyor.



Kitabındaki sözler tepki topladı

Ayrılık hakkında oyuncu Barış Murat Yağcı’dan herhangi bir açıklama gelmezken, Nisa Bölükbaşı da Barış Murat Yağcı da sosyal medya hesaplarından beraber çektirdikleri fotoğrafları kaldırmadılar. Ayrıca son olarak ‘Her Şeye Rağmen’ adında bir kitap çıkaran Barış Murat Yağcı’nın kitabında yer alan bir söz, tepki toplamıştı.



Kitapta yer alan "Yüzlerce kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor" sözü hakkında Yağcı, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Kitapta yer alan bazı düşüncelerinin yirmi yaşındaki kendine ait olduğunu söyleyen Yağcı, kendi küçük çevresinde yaşadığı şeyler olduğunu da ekledi. 

Yorumlar (0)