Survivor yarışmacısı Evrim isyan etti!

16 Şubat Pazar TV8'de ekranlara gelecek olan Survivor 2020'de gönüllüler takımının yarışmacısı Evrim Keklik, yarışmanın 5. gününde gözyaşları içinde isyan etti. Acun Ilıcalı, bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

MAGAZİN 15.02.2020, 09:27
Survivor yarışmacısı Evrim isyan etti!

Acun Ilıcalı, Survivor'da mücadele eden yüzme öğretmeni Evrim'in görüntülerini Instagram hesabından paylaştı. 

Ilıcalı, geçtiğimiz yıllara göre bu sezon Survivor'da şartları daha da zorlaştırdıklarını söyledi.

Acun: "Başımıza ilk defa böyle bir şey geldi"

O Ses Türkiye'de görüntüleri yayınlayan Acun Ilıcalı "Dayanamadım yayınlamak zorundayım başımıza ilk defa böyle bir şey geldi" ifadesini kullandı.

"Lütfen insan gibi bir kahve verebilir misiniz?"

Dominik'teki çekimlerin 5. gününde gözyaşlarını içinde isyan eden Evrim, şartların zorluğundan yakındı. Röportaj esnasında ada şartlarından şikayet edip gözyaşlarını tutamayan yarışmacı Evrim, "Gerçekten çok kötüyüm. Ama bugün biraz daha iyiyim. Bunları annem görmesin. Çok zor… Ağlayamıyorum bile gücüm yok. Su içmek mide bulandırıyor. Sohbet etmek istiyorum çay kahve içmek istiyorum. Moralim çok bozuk bana lütfen insan gibi bir kahve verebilir misiniz? Bir insanla adanın dışında bir sohbet etmek istiyorum Burası bana çok ağır geldi. Yastık yok boynum ağrıyor. Pislik cabası daha ne söyleyebilirim ki, moralim çok bozuk" diyerek veryansın etti.

Yorumlar (0)