Survivor Nagihan'ın son paylaşımına beğeni yağmuru!

Survivor yarışmasındaki agresif halleriyle dikkat çeken eski milli sporcu Nagihan Karadere, Instagram'dan yaptığı son paylaşımla takipçilerini mest etti. Nagihan'ın siyah elbiseli fotoğrafı, binlerce beğeni aldı.

MAGAZİN 09.09.2022, 19:54 11.09.2022, 12:27 Hakan Öksüz
Survivor Nagihan'ın son paylaşımına beğeni yağmuru!

Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmasıyla ünlenen Nagihan Karadere, adadaki agresif halleriyle dikkat çekiyordu. Performansıyla parkurların tozunu atan milli sporcu, katıldığı iki Survivor'da da şampiyon olamadı. 2018 yılındaki yarışmada finalde kaybeden Nagihan, bu yıl yapılan Survivor All Star'da da istediğini elde edemedi.

Son halini Instagram'dan paylaştı

Yarışmadan elendikten sonra sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan Nagihan Karadere, takipçilerini mest ediyor. Son halini Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla gösteren Nagihan, dikkatleri üzerine çekti. Siyah elbisesiyle poz veren Nagihan'ın makyajı ve göğüs dekoltesi hakkında yorumlar yapıldı.

Yaklaşık 13 bin beğeni aldı

Yaptırdığı estetikle magazin gündemine bomba gibi düşen Nagihan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerini sevindiriyor. 38 yaşındaki eski milli sporcunun fotoğrafı yaklaşık 13 bin beğeni aldı. Yorum yağmuruna tutulan fotoğraf çok beğenildi. 

Yorumlar (0)