Survivor Hikmet’in gidişi olay yarattı!

Survivor 2019’un iddialı yarışmacılarından Hikmet, yaşadığı sakatlık sonrası yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Survivor Panorama programına konuk olan Melisa Emirbayer, Bora’nın Hikmet’in gidişine sevindiğini iddia etti.

MAGAZİN 27.05.2019, 11:12 27.05.2019, 11:17
Survivor Hikmet’in gidişi olay yarattı!

Survivor 2019’da Hikmet’in finale gidecek isimler arasında olacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Fakat Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sakatlanan Hikmet’in yarışmaya devam edeceğini açıklamıştı. Hikmet’in ayrılığı Survivor Panorama programında en çok tartışılan konu oldu.

“HİKMET’İN SAKATLIĞINA BİLE SEVİNMİŞTİR”

Survivor Panorama programının konukları arasında yer alan Melisa Emirbayer, Bora hakkında önemli bir iddia ortaya attı. Geçtiğimiz haftalarda Survivor’dan elenen Melisa, “Bora'nın Seda ve Sude'ye olan samimiyetini gerçek bulmuyorum. Bora, Seda ve Sude'yi basamak olarak kullanıyor. Biraz ağır olacak ama Hikmet'in sakatlığına bile gitti diye sevinmiştir.” dedi.

Melisa Emirbayer, yarışmacı Seda’ya ise övgü yağdırdı. Eski yarışmacı, “Seda ablanın samimiyetine her zaman güvendim hatta bir gün çok hastaydım ve Dalaka beni seçmişti. O gün Seda abla Dalaka'ya baya tepki gösterdi.” ifadelerini kullandı.

“HİKMET’İN YOKLUĞU BORA’YA YARADI”

Survivor Panorama’nın yorumcularından İhsan Tarkan, Survivor’da sakatlanarak yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Hikmet hakkında değerlendirmede bulundu ve Bora hakkındaki düşüncelerini söyledi.

İhsan Tarkan, “Survivor bir yarış ve Hikmet önemli bir adaydı. Hikmet beyaz takımın erkek lideri gibiydi. En çok oyuna o çıkardı, karar verirdi. Bora onun gölgesinde gibiydi. Hikmet'in yokluğu Bora'ya yaradı. Daha çok öne çıktı. Gitmesine sevinmemiştir. Ama onun şansı önü açıldı.” diye konuştu.

Yorumlar (0)