Survivor'da Yasin ve Parviz arasında tansiyon yükseldi!

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor, dün akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlara geldi. Bu yıl çok sevilen ünlüler-gönüllüler konseptiyle başlayan yarışmada, baraka oyunu oynandı. Oyunda Yasin Obuz ve Parviz Abdullayev birbirlerine karşı sert müdahalelerde bulununca, ortam birden gerildi.

MAGAZİN 17.02.2020, 09:41
Survivor'da Yasin ve Parviz arasında tansiyon yükseldi!

Survivor'un ilk bölümü 16 Şubat Pazar akşamı izleyiciyle buluştu. Yarışmada ilk olarak baraka oyunu oynandı.

Denizin üzerine bir platformun kurulduğu oyunda, yarışmacılar ellerinde tuttukları yastıklarla birbirlerini düşürerek, oyunu kazanabilmek için mücadele verdi.

İlk olarak erkeklerin yarıştığı oyunda, beklenmedik bir anda gerginlik çıktı.

Yerde kalan ve düşmek üzere olan Yasin bir anda sinirlenerek, "Yüzüme vuruyorsunuz, öyleyse biz de vuralım" diye çıkıştı.

Gönüllüler takımından Yasin'in bu sözleri üzerine, ünlüler takımında bulunan Parviz Abdullayev de gerildi.

Tam bu sırada Yasin Obuz ve Parviz Abdullayev birbirine girdi. 

İki taraf da kavgayı uzatıp, geri adım atmayınca araya Acun Ilıcalı girerek, sayıyı kazanan takımın ünlüler olduğunu söyledi.

Ardından iki taraf da sakinleşti ve Survivor 2020'de oynanan ilk oyunu kazanan ünlüler takımı ip, çekiç, çivi ve testereden oluşan malzemeleri aldı.

Daha sonra oynanan dokunulmazlık oyunu sırasında ise gönüllüler takımında yer alan Burak ve Ardahan arasında tansiyon yükseldi.

Oyunu kaybeden Ardahan'ın takım arkadaşlarının sözlerine kızması ve Burak'ın da kendisine karşılık vermesi sonrası çıkan tartışmada Ardahan, Burak'a "Ben senin yaşındayken, sen emzikteydin" demesi gerginliğin fitilini ateşledi.

Daha sonra ikili, takım arkadaşları tarafından sakinleştirildi ve Burak'ın özür dilemesiyle tatsızlık çözülmüş oldu.
 

Yorumlar (0)