Survivor'da yarışacak ikinci isim belli oldu

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu "Survivor" yarışmasında mücadele edecek ikinci ismi duyurdu.

MAGAZİN 08.11.2019, 12:45 08.11.2019, 12:51
Survivor'da yarışacak ikinci isim belli oldu

Acun Ilıcalı, katıldığı canlı yayında, Survivor'da bu sene yarışacak ikinci ismi açıkladı.

Ünllü televizyoncu, Uğur Pektaş'ın yüzde 90 ihtimalle Survivor'da yarışacağını belirtti. 

Survivor'ın ilk şampiyonu olan 40 yaşındaki Uğur Pektaş, Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da rol alıyordu. 

"Yapımcılığı çok seviyorum"

Özel hayatına ilişkin önemli açıklamalarda da bulunan Ilıcalı, "Yapımcılığı çok seviyorum. Muhabirlikle başladım. Muhabir hem yapımcı hem sunucu gibi bir şey bana göre. Şimdi aynı sistemi biraz büyüttüğümü düşünün. Botoks da yaptırmıyorum, bir şey de yaptırmıyorum. Bu bizim ailenin genleri olabilir. Gece yarısı yemek yemem. Bizim kilo almamamız lazım, frene basıyorum. Haftada 3 gün futbol, 3 gün de ayak tenisi oynadığım oluyor." ifadelerini kullandı. 

Ayrıca, Survivor 2020'nin ünlüler takımında yarışacak ilk ismin ünlü oyuncu Ersin Korkut olduğu açıklanmıştı. 

Uğur Pektaş kimdir?

Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 13 yaşındayken annesiyle babası boşandı. Yoga, aikido ve tai chi sporları yapan Pektaş, Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü'nde okudu. Pektaş, aynı zamanda tur rehberliği yaptı ve bir bira firmasının parti ekibinde organizatör olarak çalıştı.

2005 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor Türkiye yarışmasında birinci olmayı başaran Pektaş, sonrasında oyunculuğa başladı. Pektaş, Kuşdili, Düşler ve Gerçekler ile büyük ses getiren Arka Sokaklar dizilerinde rol aldı. 

Uğur Pektaş, 19 Haziran 2008 tarihinde oyuncu Gamze Özçelik ile evlendi ve ünlü çiftin Murathan adında bir oğulları oldu. Çift, 26 Aralık 2011 tarihinde boşandı.
 

Yorumlar (0)