Survivor'da sürpriz gelişme! İki ismin takımı değişti

Ekranların ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2020'de sürpriz bir değişiklik yapıldı. Acun Ilıcalı, Ünlüler takımından bir erkek ile Gönüller takımından bir erkeğin yer değiştireceğini duyurdu. 

MAGAZİN 15.04.2020, 10:05
Survivor'da sürpriz gelişme! İki ismin takımı değişti

Reyting rekorları kıran "Survivor" yarışmasında birleşme partisinden sonra yeni gelişmeler yaşandı.

Programın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı, yarışmada artık çeyrek final olacağını ifade etti. Çeyrek finale yalnızca 8 kişi kalabilecek.

Ilıcalı, "Çeyrek final bundan sonraki ilk durağınız. Çeyrek finalden sonra Survivor'da bazı şeyler değişecek. Çeyrek finale 8 yarışmacı katılabilecek. Çeyrek finalden sonra sizlere yeni açıklamalar yapılacak." açıklamasını yaptı. 

Ünlüler takımından bir erkek ile Gönüller takımından bir erkeğin yer değiştireceğini duyuran Ilıcalı, takımlarda şaşkınlık yarattı. 

Ünlüler takımından Gönüllüler takımına geçen kişi Berkan Karabulut oldu.

Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçen kişi ise Yunus Emre Özden oldu.

Berkan Karabulut kimdir?

Berkan Karabulut, kişisel Eğitimci ve pilates hocasıdır. Karabulut, Fit2Move işletmesinin sahibidir. Vücut geliştirme üzerine çalışan Karabulut, 2015 yılında Bilecik Üniversitesi'nden mezun oldu.

Yunus Emre Özden kimdir?

Yunus Emre Özden, 29 Mart 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu. 1.85 boyunda ve 82 kilo olan Özden, Açık öğretim Fakültesi'nde Ulaştırma Lojistik eğitimi alıyor

Yorumlar (0)