Survivor'da son dakika değişiklik!

'Survivor 2020'de büyük finale günler kala Cemal Can - Berkan arasındaki dokunulmazlık mücadelesinde heyecan doruktaydı.  Mücadelede Cemal Can galip gelerek finale giden ilk isim oldu. Diğer yandan Acun Ilıcalı, programda bir son dakika değişikliği yaptıklarını  duyurdu.

MAGAZİN 12.07.2020, 16:08 12.07.2020, 16:17 Hanife
Survivor'da  son dakika değişiklik!

Büyük finalegünler kala dün akşam  'Survivor'da son dokunulmazlık mücadelesi verildi.

133. bölümde, İlk dokunulmazlığı kapan Berkan, Cemal Can ile 2. dokunulmazlık için yarıştı.

17-18 oyuna çıkan ikilinin mücadelesinde finale adını yazdıran Cemal Can Canseven oldu.


Cemal Can gözyaşlarına boğuldu 

Gözyaşlarına boğulan Cemal Can oyun sonrası yaptığı konuşmada, verdikleri mücadelenin hakkının ödenemeyeceğini ve mücadelede “Dibin dibini gördük” diyerek ellerinden ne geldiyse yaptıklarını belirtti. Can, yarışmada kazandığını ancak kazananın 4 yarışmacı olduğunu belirterek, bu parkurun son olmasına çok üzüldüğünü dile getirdi.



Öte yandan mücadeleye erken veda eden Yasin yaptığı konuşmada, Survivor başladığından beri bu kadar zorlanmadıklarını belirterek, 40 derece havada atış yapmanın çok zor olduğunu söyledi.

Survivor 133. Bölümde neden eleme olmadı? 

Survivor'da eleme konseyi, İstanbul ve Dominik’teki saat farkı sebebiyle süre uzayınca gerçekleştirilemedi.



Konuya ilişkin açıklama yapan Acun Ilıcalı, elemenin 12 Temmuz Pazar akşamı olacağını ve son üç finalistin de pazartesi günü Survivor SMS oylamasına kalacağını belirtti.

Final İstanbul'da 

Ilıcalı yaptığı açıklamada, finalin Galataport'ta olacağını belirterekı, "Boğaz'da gerçekleşecek finale yarışmacılar özel teknelerle gelecek ve kupasına kavuşacak" dedi.

Eleme konseyi bu akşam yapılacak 

Bu akşam yayınlanacak olan Survivor 134. Bölümde gerçekleştirilecek olan ada konseyinde, Barış, Berkan ve Yasin arasında bir oylama yapılacak.



Ayrıca elenen isim ile birlikte finale kalan son üçe yarışmacı belli olacak.
 

Yorumlar (0)