Survivor All Star’da adaya veda eden isim şaşırttı

Televizyonun en büyük kitleye sahip yarışmalarından Survivor All Star, yayınlandığı günlerde reyting rekorları kırmaya devam ederken adaya bir kişi daha veda etti. Birsen Bekgöz’ün vedası, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

MAGAZİN 10.03.2022, 12:55 11.03.2022, 18:04
Survivor All Star’da adaya veda eden isim şaşırttı

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında yürütülen Survivor All Star, milyonları ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Gerek yarışmalar gerek taraflar arasındaki rekabet anları olsun Türkiye’de, AB’de ve Türk ülkelerinde geniş kitlelerde yankı buluyor. Yarışma akşamlarında reytingleri ilk sıralardan zorlayan programda özellikle eleme anlarında akan sular duruyor.

Dün akşam eleme hüznü hakimdi

Dominik’te yapılan yarışmalarda dün akşam eleme heyecanı ve hüznü aynı anda yaşandı. Haftada 2 kişinin elendiği bu turların ilki de tamamlanmış oldu. Gönüllüler takımından iki kişi, ünlüler takımından da bir kişi dokunulmazlık elde etmeyi başardı. Ancak eleme potasına 4 kişi birden girdi. 

Barış, Mert, Birsen ve Yasin’den 3 kişinin kalması ve 1 kişinin gitmesi için toplu oylama gerçekleştirildi. Kalabilmesi için ise en az oyu alan Birsen oldu. Birsen Bekgöz, adaya dün akşam veda etti. 



“Meşalem söndü, güneşim doğacak”

Elenmesinin ardından gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulunan Birsen, şunları kaydetti: “Burada yarışmacı olabilmem için beni davet ettiğiniz, çok teşekkür ederim. Burada ve televizyonların başında büyük kitleler var. Survivor’daki her yarışı bizimle yaşıyorlar. All Star’da olmak beni çok memnun etti. Umuyorum ki şampiyon, gerçekten hak eden kişi olur. Benim meşalem bu akşam burada söndü ancak güneş beni için yeniden ve çok güzel şekilde doğacak. Bu elemeyi hiç beklemiyordum ama olacakların önüne de geçemem. Aileme, sevdiklerime ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim.”

Birsen’in konuşması, duygusal anlar yaşattı

Birsen’in gerçekleştirdiği konuşma sonrasında takım arkadaşları duygusal anlar yaşadı. Eleme hüznüyle birlikte sosyal medyanın en çok konuşulan ismi Birsen oldu. Hayranları ve destekçileri Birsen’e sosyal medya hesapları üzerinden pek çok destek mesajı gönderdi. 



“Bizi bir gün bile üzmedin hiç sıkıntı çıkarmadın”

Birsen’in elenmesi üzerine programın yapımcısı Acun Ilıcalı da bir konuşma gerçekleştirdi. Bu konuşmada, Birsen’e olan takdirini şu sözlerle dile getirdi: “Şimdiye kadar sana hiç söylemediğim şeyler oldu. Belki sen de bunları hiç hissetmedin ama en çok takdir ettiğim yarışmacılardan birisin benim için. Beni veya ekibimizden birini bir gün bile üzmedin. Bizlere hiçbir konuda sıkıntı çıkarmadın. Sen, pek çok insana örnek olan birisin. Beni en çok etkileyen özelliklerinden ikisi hem örnek bir kişiliğe sahip olman hem de iyi bir anne olman. Bu yarışmaya erken veda ettiğini düşünüyorum. Yolun açık olsun. Seni hep en iyi şekilde hatırlayacağız.”

Yorumlar (0)