Survivor'a Tayfun Erdoğan'ın baba itirafı damga vurdu

Survivor 2020'nin dün akşam yayınlanan bölümüne Gönüllüler takımında mücadele eden Tayfun Erdoğan'ın babası Emrah hakkındaki itirafı damga vurdu.

MAGAZİN 24.02.2020, 11:38
Survivor'a Tayfun Erdoğan'ın baba itirafı damga vurdu

Survivor 2020'nin ilk bölümünden beri oyunlardaki performansı, uyumlu ve sessiz tavırlarıyla dikkat çeken Tayfun Erdoğan'ın dün akşam yayınlanan bölümde babası Emrah hakkında söyledikleri gündeme oturdu.

29 yaşındaki Tayfun Erdoğan, güçlükler içinde geçen çocukluğundan ve babası Emrah'ı gördüğü ilk andan bahsetti.

Tayfun, "Çok zor bir çocukluk geçirdim. O kadar zor zamanlardı ki 7 yaşındaki yaşıtlarım oyun oynarken birinci sınıfa giderken ben hastanelerde DNA testleri için iğne oluyordum" dedi.

Çocukluk döneminde yaşadığı zorluklardan bahseden Tayfun Erdoğan,  "Dedemle baba gibi büyüdüm. 4-5 yaşıma kadar baba olarak dedemi bildim. Dedeme bir baba şefkatiyle sarılırdım. Dedem oğlu yerine beni koydu. Dayım trafik kazasında ölmüştü. Annem kasaptan kemik alır ve utandığı için köpeğine aldığını söylerdi. O aldığı kemikleri kaynatıp bana kemik suyu çorba içirirdi. Annem benim için her şeyi yaptı" ifadelerini kullandı.

Babasını gördüğü ilk andan da bahseden Tayfun, "Çocukluğumdan beri ben babamı hiç tanımadım. Babamı ilk kez 7 yaşında bir televizyon ekranında gördüm. Daha önce babamı hiç görmemiştim” şeklinde konuştu.

Babası Emrah'la aralarındaki ilişkiyi ve nasıl koptuklarını anlattı: "Sonuçta o benim babam. Benimle gurur duymasını isterdim. Bana Bursa'dan bir ev aldı. O evi alırken bana feragatname imzalattı. Ama ondan önce 'Gel istiyorsan sana bu evi almayayım. Benimle kal ve böyle bir şey yaşamayalım' dedi. Ben annemle kalmak istediğimi söyledim. O zaman da bana feragatname imzalattı. Zaten hayatımızdaki kopma noktası burası oldu. Aramızdaki bütün bağ bir imzayla bitti. Kopmamız orada oldu ve ondan sonra bir daha görüşemedik. Beni görmek istemedi. Babamın bir defa daha son kez bana sarılmasını çok isterdim"

Tayfun Erdoğan kimdir?
Survivor 2020'de Gönüllüler takımında mücadele eden Tayfun Erdoğan, 1990'da İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatını Bursa'da tamamlayan ve Bursa'da yaşayan Tayfun, bir dönem komilik yaparak geçimini sağladı.

Şarkıcı Emrah'ın büyük baskılar sonrası kabul ettiği ancak görüşmeyi reddettiği oğlu Tayfun Erdoğan, askere gideceği dönemde sosyal medya hesabı üzerinden babasından helallik istemiş, Tayfun'un bu isteği günlerce konuşulmuştu.

Tayfun Instagram hesabından yayınladığı videoda, "Her dönemde yanımda olmasını istediğim insanın, babamın gerçekten şu anda yanımda olmasını istiyorum. 'Hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel' demesini temenni ettiğim bir dönemdeyim. Kendisine ulaşmayı çok istedim. Mektup yazdım, mektuplarıma karşılık alamadım" şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar (0)