Survivor 2019’da bir ilk!

Survivor Türkiye-Yunanistan’ın 23 Mayıs Perşembe günü ekrana gelen 77. bölümünde müthiş bir ödül oyunu yaşandı. Sunucu Murat Ceylan, bu seneki Survivor’ın ilk konaklamalı ödülünü açıklayınca yarışmacılar büyük bir mutluluk yaşadılar. Peki, ödül oyununu hangi takım kazandı?

MAGAZİN 24.05.2019, 17:18 24.05.2019, 17:20
Survivor 2019’da bir ilk!

Survivor’ın son bölümünde yarışmacıları oldukça mutlu eden büyük bir ödül açıklandı. Bu senenin ilk konaklamalı ödülünü kazanmak için siyah ve beyaz takımlar müthiş bir mücadele sergiledi.

Oyun başlamadan önce seremonide ödül ile ilgili açıklama yapan sunucu Murat Ceylan, “Kazanan takımı hemen buradan alıyoruz ve Punta Cana’ya götürüyoruz. Nefis bir akşam yemeğinden sonra otellerinde bir gece geçirecekler. Ertesi sabah ise erkenden bir balon turu yapacaklar.” deyince yarışmacılar mutluluklarını gizleyemediler.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor Türkiye-Yunanistan’ın 77. bölümünde müthiş bir ödül oyunu yaşandı. Oyunda durum, 9-8’e geldi. Best-of mücadelesi için takımlar en iyi yarışmacılarını seçtiler. Son oyunu kazanan siyah takım, skoru 10-8 yapmayı başardı ve ödülü almaya hak kazandı.

Ödül oyunun almaya hak kazanan siyah takım, Punta Cana’ya gitti. Yarışmacılar orada rüya gibi bir gün yaşadılar. Akşam yemeğinden sonra otelde dinlendiler ve ertesi sabah da balon turu yaparak keyifli dakikalar yaşadılar. Yarışmacılar, öğle yemeğini yedikten sonra adalarına geri döndüler.

DALAKA, AFRODİTİ’Yİ NASIL ELEŞTİRDİ?

Dalaka, oyundan sonra Yunan yarışmacı Afroditi’yi eleştiri yağmuruna tuttu. Dalaka, Afroditi’nin rahat bir sayı alabilmek için sakatlıktan yeni kurtulan Sude’yi seçtiğini söyledi. Afroditi, Dalaka hakkında şunları söyledi: “Sude sakatlığından dolayı iki haftadır hiç koşmamıştı ve ağrıları vardı. Afroditi sayı alabilmek için onu seçti. Ancak bu durumda bile Sude kazanmayı başardı.”

Yorumlar (0)