Surivor Yunanistan şampiyonu belli oldu

Türkiye ve Yunanistan'da ortak yayınlanan Survivor 2019'da Türk yarışmacılar arasında finale kalanlar, Yunan yarışmacılardan ise şampiyon olan isim belli oldu. İşte Survivor 2019 Yunanistan şampiyonu ve son bölümde yaşananlar...

MAGAZİN 01.07.2019, 13:34
Surivor Yunanistan şampiyonu belli oldu

Türkiye ve Yunanistan'da ortak yayınlanan Survivor 2019'da Yunan yarışmacılardan şampiyon olan isim, 30 Haziran Pazar akşamı yapılan finalle belli oldu.

Bodrum'da gerçekleşen ortak final yayınında, Türk yarışmacılar için yarı final, Yunan yarışmacılar için de final heyecanı yaşandı. Survivor Yunanistan şampiyonu canlı yayındaki sms oylamaları sonucunda belirlendi. 

Survivor'da Yunan yarışmacılar arasında finale kalan isimler Dalaka, Afroditi, Nikos ve Dimitra oldu. Dalaka, Afroditi, Nikos ve Dimitra arasında yapılan SMS oylaması sonucu, Survivor finaline kalan iki isim Dimitra ve Dalaka oldu. 

Survivor'un Yunan sunucusu Sakis, son oylamayı canlı yayında başlattı. Yapılan yeni sms oylaması sonucunda şampiyon olan isim belli oldu. Katerina Dalaka, Survivor 2019 Yunanistan şampiyonu oldu.

İsmi açıklanan Dalaka sevinçten gözyaşlarına boğuldu. Başarılı yarışmacı, Survivor 2018'de de Yunanistan'da finale kalmış ancak yapılan oylama sonucunda kaybetmişti.

Survivor'ın Bodrum'daki finali için Kos Adası'ndan çok sayıda Yunan izleyici de geldi. Yunan izleyiciler, destekledikleri isimler için tezahüratta bulundu.

Türk yarışmacılar arasında finale kalanlar

Türk yarışmacılardan yarı finale kalan Seda, Okay, Yusuf ve Emre arasında yapılan sms oylamaları sonucunda iki isim yarışmaya veda etti. Okay ve Emre elenirken, Seda ve Yusuf ise büyük finale kaldı.

Türk yarışmacılar arasında şampiyon, 1 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan final bölümüyle belirlenecek.


 

Yorumlar (0)