Super Bowl'da Shakira ve Jennifer Lopez rüzgârı!

ABD'nin en büyük spor organizasyonlarından biri olan Amerikan Futbol Ligi (NFL) karşılaşması Super Bowl'un devre arasına Shakira ve Jennifer Lopez Latin danslarıyla damgasını vurdu!

MAGAZİN 03.02.2020, 09:29 03.02.2020, 09:40
Super Bowl'da Shakira ve Jennifer Lopez rüzgârı!

Dünyanın en pahalı maçı olarak bilinen Super Bowl'da, dün gece Kansas City Chiefs - San Fransico 49ers karşılaşmasında Kansas City Chiefs 31-20'lik bir skorla galibiyet kazandı. Bu yıl 54'üncüsü düzenlenen Super Bowl, Miami'deki Hard Rock Stadyum'da gerçekleşti. Kansas City Chiefs, 50 yıl aradan sonra tekrar adını şampiyonluğa yazdırdı.

Her yıl milyonlarca dolarlık özel reklamın yer aldığı Super Bowl'da spor karşılaşması kadar devre arası şovu da merak konusuydu. Devre arasına Shakira (43) ve Jennifer Lopez (50) damga vurdu.

Shakira, kırmızı bir kostümle sahneye çıkarak, 2009 yılında çıkan hit şarkısı "She Wolf"u seslendirdi.

Performans boyunca "Whenever, Wherever" ve "Empire" şarkılarına da yer veren Shakira, izleyenlere bir sürpriz yaparak, Porto Rikolu rapçi Bad Bunny'i davet edip, "I Like it" ve "Hips Don't Lie" şarkılarında düet yaptı.

Shakira'nın ardından sahneye Jennifer Lopez çıktı.

Lopez, "Jenny from the Block" ve ardından "We from the Bronx, New York" parçalarını seslendirdi.

Lopez, geçtiğimiz yıl yer aldığı Hustlers filminde de sergilediği direk dansı gösterisini Super Bowl'da da yaptı.

Lopez de sahneye Kolombiyalı şarkıcı J Balvin'i davet ederek, "Love Don't Cost a Thing" parçasında düet yaptı.

Gecenin sürprizine imza atan Lopez, "Let's Get Loud" şarkısını bembeyaz kostümler giyen küçük kızlar korosuyla birlikte seslendirirken, sahneye kızı Emme Maribel Muniz'i çıkardı.

Anne kızın performansı izleyenler tarafından oldukça beğenildi.

Shakira ve Jennifer Lopez birlikte de İspanyolca bir şarkı seslendirdi.

Super Bowl'da geçtiğimiz hafta yaşanan helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden NBA yıldızı Kobe Bryant da unutulmadı.

Rapçi Bad Bunny, Bryant'ın anısına yazdığı 6 Rings isimli şarkıyı seslendirdi. Şarkının sonunda bütün seyirciler Kobe Bryant için tezahürat yaptı.

Geçtiğimiz yıl Super Bowl'un devre arasında Maroon 5 grubu sahne alırken, daha önceki yıllarda Lady Gaga, Beyoncé, Justin Timberlake, Bruno Mars, Madonna ve Katy Perry gibi dünyaca ünlü isimler de Super Bowl'da yer almıştı.


 

Yorumlar (0)