Super Bowl'da Kobe Bryant'ı anacaklar!

Tüm dünyada en çok izlenen spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl'un devre arasında Jennifer Lopez ile Shakira sahne alacak. İki şarkıcı, helikopter kazasında hayatını kaybeden NBA yıldızı Kobe Bryant'ı anacaklarını ifade etti. 

MAGAZİN 31.01.2020, 14:57 31.01.2020, 15:01
Super Bowl'da Kobe Bryant'ı anacaklar!

Amerikan Futbol Ligi şampiyonası Super Bowl, 3 Şubat Pazartesi günü düzenlenecek. Devre arasında yapılacak olan şov, maçtan daha fazla konuşulmaya başladı. Bu sene devre arasında Jennifer Lopez ile Shakira sahne alacak.

İki Latin şarkıcı, 12 dakikalık gösterilerine ilişkin basın toplantısı gerçekleştirdi.

"Kalbe dokunan anlar yaşanacak"

Jennifer Lopez, helikopter kazasında kızıyla beraber yaşamını yitiren NBA yıldızı Kobe Bryant’ın da gösteride anılacağını kaydederek, "kalbe dokunan" anlar yaşanacağını ifade etti. 

"Bu ülkenin çeşitliliğini kutlayacağız"

Shakira da gösteride Kobe Bryant'ın hatırlanacağını belirterek, "Hayatı ve bu ülkenin çeşitliliğini kutlayacağız. Eminim, Kobe, o gün sahnede vereceğimiz mesajla gurur duyardı." dedi. 

Jennifer Lopez, Shakira ile farklı tarzlarına dikkat çekerek, "Gösteri çok fazla Shakira gibi, çok fazla Jennifer gibi olacak." ifadelerini kullandı. Lopez, ayrıca iki çocuğunu sahneye çıkaracağına yönelik söylentilerin gerçeklik payı olmadığını kaydetti. 

Shakira da "İki Latin’in bu ülkede bunu yapıyor olması bizim için güç verici." dedi. 

Yorumlar (0)