Suat ve Ahu Sungur çifti, kremalı bir paylaşım yaptı!

Başarılı oyuncu çift Ahu Sungur ve Suat Sungur, 2002 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdürüyor. Pandemi döneminde evde kalan çift, evde pasta yapmaya kalktı. Kremaları eğlenirken yüzlerine düren Sungur çifti, eğlendikleri anları sosyal medyada paylaştılar.

MAGAZİN 11.02.2021, 14:13 12.02.2021, 09:28
Suat ve Ahu Sungur çifti, kremalı bir paylaşım yaptı!

“Adını Feriha Koydum” ve “O Hayat Benim” dizilerindeki karakterleri unutulmayan Ahu Sungur, 2002 yılından bu yana evli olduğu, “Sihirli Annem” dizisinin ‘Avni’ si olarak bilinen usta oyuncu Suat Sungur ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Salgın sürecinde evde kalmayı sürdüren Sungur çifti, sıkıntıdan pasta yapmaya karar verdi.

Birbirlerinin yüzüne krema sürdüler

2006 yılında oğullarını kucaklarına alan oyuncu Sungur çifti, pasta yapmak üzere mutfağa girdi. Ancak çift, işi eğlenceye vurdu. Birbirilerinin yüzlerine pasta kreması süren çift, pastayı da yapamadı! Ahu Sungur ise, eşi Suat Sungur ile kremalı hallerini sosyal medya hesabında paylaştı.



Sungur, paylaşımın altına Suat Sungur’un pasta yapma niyetiyle mutfağa girdiğini ancak bir anda eğlenmeye başladıklarını söyledi. Oğulları Ege’nin 16 yıl sonra ilk defa evden gittiğini belirten Sungur, Ege’nin turnuvaya gittiğini söyledi.

Yorumlar (0)