Sosyetede boşanma davası…800 milyon lira istedi

Sosyete mecrasında isminin çokça söylendiği kişilerden Aslıgül Atasagun, eşi Adnan Çebi boşanma aşamasındaydı. Aslıgül Atasagun’un eşi boşanma davasında bulunmuştu. Bu yaşanan olaya karşılık Aslıgül Atasagun geri dava açıp, tek başına kaldığını iddia ederek 800 milyon liralık tazminat talebinde bulundu.

MAGAZİN 26.04.2022, 17:59 27.04.2022, 09:14
Sosyetede boşanma davası…800 milyon lira istedi

Paris'te sekiz sene öncesinde evliliklerini gerçekleştiren televizyoncu Aslıgül Atasagun ve iş insanı Adnan Çebi taraflarında, gündeme hayretler içerisinde bırakan olaylar yaşanıyor.

Söylenilenlere göre, Adnan Çebi tarafından geçtiğimiz yıl eşiyle karakter yapılarının değişik olduğunu belirterek 'uyumsuzluk' sebebiyle boşanma davasında bulundu.

"Taleplerinin sınırı yok"

Adnan Çebi tarafından gelen açıklamaya göre televizyoncu Aslıgül Atasagun'un kaprisli ve geçimsiz bir yapısı olduğunu belirterek "Taleplerinin isteklerinin herhangi bir sınırı bulunmuyor." dedi.

Aslıgül Atasagun’dan geri dava

Meydana gelen olaylar üzerine karşı cephe olan Aslıgül Atasagun da eşine dava açarak yanıt verdi.

20 senedir beraberlik yaşadıklarını açıklayan Atasagun, aralarında sevgi ve saygının bir hayat boyunca süreceğine güvendiğini fakat ancak Çebi'nin evlilik süresince ilgisiz tavırlarının olduğunu iddia etti.

Aslıgül Atasagun, "Gezilere hep yalnız başına gidiyordu, diğer zamanlarda arkadaşlarıyla beraber oluyordu." şeklinde ifade etti.

Aynı zamanda çocuk yapmak istediğini ve tedaviler alındığını açıklayan Atasagun, " Yapılan tedavi süresinde hiç yanımda bulunmadı, tek başına kaldım ve tarafıma hakaretler edildi." dedi.

Toplamda 800 bin liralık tazminat

Ekonomik baskılar ve psikolojik şiddete uğradığını açıklayan da Atasagun'un istekte bulunduğu tazminat miktarı gözleri üzerine çekti.

Çebi'nin ekonomik açıdan durumunun rahat olduğunu neden olarak belirten Atasagun, maddi şekilde 350 milyon TL, manevi açıdan yaşadığım şeyler için ise olarak 450 milyon TL yani toplamda 800 milyon lira rakamında tazminat talebinde bulundu. Atasagun bunun yanı sıra 250 bin lira da yoksulluk nafakası isteminde de bulundu. Davalı eş Çebi ise davacı eşi Atasagun'un bu söylemlerini yalanladı.

Yorumlar (0)