Sosyal medya, Emel Sayın’ı da 'öldürdü': Açıklama geldi!

Sosyal medyayı sıkı kullanan isimlerden olan Emel Sayın’ın geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdiği belirtilmişti. Hatta bu yüzden öldüğü bile sosyal medyada yazılan Emel Sayın’dan, videolu cevap geldi. Koronavirüs aşısı da olan Sayın, iyi olduğunu belirterek asılsız haberle isyan etti. 

MAGAZİN 19.04.2021, 12:38 20.04.2021, 11:02
Sosyal medya, Emel Sayın’ı da 'öldürdü': Açıklama geldi!

Türk sanat müziğinin usta sanatçılarından Emel Sayın, sosyal medya hesabında bol paylaşım yaparak takipçilerinin yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz ay Koronavirüs aşısı da olan sevilen sanatçı hakkında, sosyal medya üzerinden iddialar dolaşmıştı. İddialara göre Emel Sayın’ın kalp krizi geçirdiği ve bu yüzden hayatını kaybettiği iddiası ortada dolaşmıştı. Konu hakkında Emel Sayın’dan, videolu bir cevap geldi. 



Yalan haberlere isyan etti

Sosyal medya hesabından video paylaşan Sayın, durumunun gayet iyi olduğunu ve haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Sevenlerinin ve ailesinin, sosyal medyada yer alan haberler sonrası çok telaşlandığını ve korktuğunu belirten Sayın, duruma isyan etti. Bu tarz yalan haberlerin neden yapıldığını anlamadığını belirten Sayın, bunu yapanlara Allah'ın akıl sağlı vermesini diledi. Bu yalan haberlerin kimse için yapılmamasını isteyen Sayın, herkese selam ve sevgilerini göndermeyi de ihmal etmedi. 
 

17 yılında sahneye çıktı

20 Kasım 1945 tarihinde Sivas’ın Şarkışla ilçesinde dünyaya gelen Emel Sayın, 17 yaşında müziğe başladı. İlk kez Ankara Gençlik Parkı'nda Necdet Yazar'ın gazinosunda sahneye çıkan Sayın, herkesin beğenisini kazandı. İstanbul’a giderek ilk stüdyo albümü Sus Sus Sus'u yapan Sayın, müziğin yanı sıra filmlerde de boy gösterdi. Bir efsaneye dönüşen ‘Mavi Boncuk’ şarkısı için, aynı zamanda 1974 yılında bir filmde yapılmıştır. 2001 yılında Mehmet Ali Erbil ile başrollerini oynadığı Aşkım Aşkım adlı dizisi bir efsane olan sayın, dizinin 2008’de yeninden çekilen versiyonunda da oynamıştır. 

Yorumlar (0)