Sophie Turner nam-ı diğer Sansa Stark dünya evine girdi!

Son sezonuyla gündemden düşmeyen dizi Game of Thrones’un Sansa Stark karakterine hayat veren güzel oyuncu Sophie Turner, sürpriz bir törenle evlendi.

MAGAZİN 02.05.2019, 16:05 02.05.2019, 16:53
Sophie Turner nam-ı diğer Sansa Stark dünya evine girdi!

29 yaşındaki Joe Jonas ve 23 yaşındaki Sophie Turner, 1 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı düzenlenen Billboard Müzik Ödülleri programının ardından, sade ve Las Vegas usulü bir törenle dünya evine girdi.

Bir yıllık bir beraberlik yaşadıktan sonra 2017’de nişanlandıklarını açıklayan Turner ve Jonas’ın evlilik töreni; Billboard Müzik Ödülleri gösterisinden sadece birkaç saat sonra sürpriz bir şekilde gerçekleşti.

Las Vegas'ta Evlendi

Her yıl binlerce evlilik törenine şahit olan Las Vegas’ta, Amerikalıların deyimi ile “Sky is the limit!” yani bu şehirde tek sınır gökyüzü!

Öyle ki, Sophie Turner ile Jonas Brothers’ın vokalisti Joe Jonas, Elvis Presley kılığındaki bir görevli aracılığıyla evlenmiş oldu.

İsmi "A Little White Wedding Chapel" (küçük beyaz nikah şapeli) olduğu bilinen ve Sophie ile Joe’nun evlilik yeminlerine şahit olan mekân; daha önce Britney Spears, Eva Longoria, Michael Jordan, Bruce Willis ve Demi Moore gibi ünlülerin de evlendikleri ünlü bir şapel. Şapelin ‘Söz Tüneli’ denilen upuzun bir tüneli de var. Çiftler bu tünelden geçerek birbirlerine sözler veriyorlar.

Daha önce yaptıkları röportajlarda Fransa’da evlenmeyi planladıklarını belirtmiş olan çift, hızlı ve ani bir kararla Las Vegas’ı seçmiş görünüyor.

Sophie Turner Gelinlik ile Görüntülendi

Dj Diplo’nun instagramda yayınlamış olduğu bir videoda, Sophie Turner’ın gelinlik içerisinde Joe Jonas’ın yanına geldiği görülüyor.

Genç ve güzel oyuncunun dizideki rol arkadaşı Maisie Williams’ı düğününde nedimesi olarak görmek istediği biliniyordu. Videoda ise Maisie Williams görünmüyor.

"Cinsiyetlere Değil Ruhlara Aşık Oluyorum"

Game of Thrones dizisinin ilk sezonundan beri canlandırdığı Sansa Stark rolü ile hafızalarda uzun süre yer edinecek olan Sophie Turner; yine daha önce verdiği bir röportajında, insanlarda âşık olduğu şeyin ‘cinsiyetleri’ değil ‘ruhları’ olduğunu söylemişti.

Joe Jonas ile nişanlanmasının ardından bu kadar genç yaşta bir beraberlik yaşayabileceğini düşünmemiş olduğunu, fakat doğru insanı bulunca bunun anlaşılabileceğini belirtmişti.

“Yeterince erkek tanıdım; yeterince kız da tanıdım.” demiş ve kızlarla ilgili olan kısım için şunu ekleme gereği de hissetmişti: “Herkes bir şeyler dener…”

Yorumlar (0)