Son konseri de iptal edilmişti… Aleyna Tilki’den tepki geldi

Son zamanlarda konserleri belirli sebeplerden ötürü iptal olan şarkıcı Aleyna Tilki, son derece üzgün olduğunu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla dile getirdi.

MAGAZİN 03.09.2022, 15:43 05.09.2022, 13:09
Son konseri de iptal edilmişti… Aleyna Tilki’den tepki geldi

Konserlerinin iptal olması sonrasında tepki gösteren şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı üzerinden üzgün olduğunu ifade etti. Son olarak Çorum’da gerçekleştirilecek olan konserinin iptal edilmesi ile ilgili Tilki, dayanamadı.

Tarafına söylenenlere tepki gösterdi

Şarkıcı tarafına söylenen, "Osmancık'ta Aleyna Tilki konser vermeyi düşünüyormuş. Şehrin inancına, değerlerine, geleneklerine, sosyal yaşamına, sanatına ve kültürüne destek göstermeyen, milli ve dini değerleri görmezden gelmeyi Osmancık'ta görmek istemiyoruz." cümlelerine karşılık olarak Twitter hesabından şu şekilde yanıt verdi:

“Çok mutsuzum”

Aleyna Tilki konu ile ilgili, "Fazlasıyla mutsuzum… Uzun süredir iptal edilen konserlerime, oluşturulan baskıya fazlasıyla üzülüyorum. Çocukluk zamanımdan bu yana yaşadıklarımı, sustuklarımı sahneye çıkarak, şarkılarımla iyileştirmek için çabalıyorum. Benden işimi elimden aldığınızda, yaşadıklarımı yansıtabileceğim bir yaşantım olmayacak.” dedi.

“Ailelerine bakmaya çalışıyorlar”

Yaşanan duruma çevresindekilerin de çok üzüldüğüne dikkat çeken Tilki, “Pandemi zaten bizim işimizi birçok açıdan etkiledi. Şu zamanda ülkemizde konser yapmak oldukça zor. Hadi ben konserlere ruhi açıdan ihtiyaç duyuyorum. Ancak ekibimde toplam 50 kişi var. Hepsi ailesine bakmaya çalışıyor. Hepimizin rahatlık sağlaması adına daha çok konsere ve müziğe ihtiyacı oluyor." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)