Skandalın ardından ünlü isimler istismarcılarını ifşa ediyor

Başarılı oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Elmalı davasında yaşananlara sessiz kalmayarak sosyal medya hesabı üzerinden kendisinin de dedesi tarafından istismara uğradığını paylaştı. Ünlü oyuncu Seray Kaya da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, arkadaşının babası tarafından istismara uğradığını belirtti.

MAGAZİN 30.06.2021, 01:38 30.06.2021, 17:47
Skandalın ardından ünlü isimler istismarcılarını ifşa ediyor

Başarı oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Elmalı davasında yaşananlara sessiz kalmayarak Instagram hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Sancaktutan, kendisinin de istismara uğradığını açıkladı. 

"Pedofili bir şahsın torunuyum"

İtirafta bulunduğunu belirten Sancaktutan, kendisinin de bir istismar mağduru olduğunu kaydetti.

Sancaktutan, söz konusu paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:

"Okuyun. Bu hikaye çok tanıdık. Susup 'ayıptır aman duyulmasın' diyen herkes. Evet, sizler de çocuk istismarı yapıyorsunuz. İtiraf ediyorum, benim hikayem de böyle. Ben de ifşa etsem mi herkesi? Utanırlar mı yaptıklarından?

Dedem tarafından istismar edildim. Pedofili bir şahsın torunuyum. Komşularım, kuzenlerim, iş arkadaşlarım tarafından tacize uğradım. Korkmuyoruz, utanmıyoruz. Yalnız olmadığımızın farkındayım. Kızlar susmayın. Artık susmak yok. Çünkü artık yalnız değiliz."

Seray Kaya da paylaştı

Başarılı oyuncu Seray Kaya da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, arkadaşının babası tarafından istismara uğradığını belirtti.

Mesajına, "Ben de çocuktum..." diye başlayan 30 yaşındaki ünlü oyuncu, "Çok korktuğum için anneme anlatamadım. Arkadaşımın babası tarafından defalar kez istismara uğradığım. Bunun suçlusu ben değilim." dedi.

Kaya, şöyle devam etti:

"Artık korkmuyorum. Birbirimizin sesi olmaya, istismara uğrayan çocukların sesini duyurmaya, onlara ses olmaya devam edeceğim."

Yorumlar (0)