Şizofreni tedavisi görüyordu… Nick Cave’in oğlu yaşamını yitirdi

Avustralya ünlü müzisyen Nick Cave, bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan ve şizofreni teşhisi konan 31 yaşındaki oğlu Jethro Lazenby’nin yaşamını yitirdiğini açıkladı. 

MAGAZİN 10.05.2022, 17:22 11.05.2022, 09:27
Şizofreni tedavisi görüyordu… Nick Cave’in oğlu yaşamını yitirdi

Bad Seeds grubunun başarılı solisti Nick Cave’in 1991 yılında dünyaya gelen oğlu Jethro Lazenby, çocukluğundan bu yana psikolojik sorunlarla mücadele ediyordu. Melbourne’de yaşamını sürdüren 31 yaşındaki Lazenby, bir süre modellik yaparak basında gündem oldu. Versace ve Balenciaga gibi ünlü markalar adına podyuma çıkarak mankenlik yapan Lazenby, fotoğrafçılık ve oyunculuk konusunda da kendini geliştirmeye çalışıyordu. 

Lazenby kısa süre önce annesini yaralamış, ardından tutuklanmıştı

Lazenby kısa süre önce annesine saldırarak Avustralya basınının gündemi oldu. Annesini yaralayan genç model, polis ekipleri tarafından bir süre cezaevinde tutuldu. Kısa süre önce babasının ödediği kefaletle serbest kalan Lazenby, hapisten çıktıktan 2 sonra yaşamını yitirdi. Lazenby’nin neden ve nasıl öldüğü ise henüz açıklanmadı. 

Nick Cave, 2015 yılında da bir diğer oğlu Arthur Cave’i kaybetmişti

Oğlunun ölümünü sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Nick Cave, “Çok büyük bir acı içinde sevgili oğlumun öldüğüne dair haberleri doğruluyorum. Hepimiz için çok zor bir gün” ifadelerini kullandı. Ünlü müzisyen daha önce de 15 yaşındaki bir diğer oğlu Arthur Cave’i kaybetmişti. 2000 yılında doğan ve 2015 yılında Brighton’daki bir gezi esnasında uçurumdan aşağı düşen Arthur Cave, olay yerinde yaşamını yitirmişti. 7 sene sonra ikinci kez evlat acısı yaşayan Nick Cave’in zor bir süreçten geçtiği ve müzisyen arkadaşlarının sık sık ziyaretine giderek kendisine destek olmaya çalıştığı öğrenildi.

Yorumlar (0)