Sinem Kobal - Kenan İmirzalıoğlu çiftinden müjdeli haber 

2020 senesinde kızları Lalin’i kucaklarına alan çift, yeniden ebeveyn olmaya hazırlanıyor. Sinem Kobal’ın 3,5 aylık hamile olduğu fakat nazardan korktukları için en yakınları dışında kimseye haber vermedikleri belirtildi. 

MAGAZİN 05.11.2021, 15:41 06.11.2021, 09:39
Sinem Kobal - Kenan İmirzalıoğlu çiftinden müjdeli haber 

2020 senesinde kızları Lalin’i dünyaya getiren oyuncu Sinem Kobal, yakın zamanda tekrar anne olmaya hazırlanıyor. 5 senelik evliliklerinde anne-baba olmanın kendilerine farklı ve tarif edilemez mutluluklar yaşattığını dile getiren Kobal-İmirzalıoğlu çifti, kızlarını gözlerden uzakta büyütmeyi tercih ederken popüler çiftten yeni bir haber geldi. 



Lalin’e erkek kardeş geliyor 

34 yaşındaki Sinem Kobal ve 47 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu çiftinin ikinci bebeklerinin erkek olacağı öğrenildi. Uzun süredir Muğla Marmaris’te konaklayan çiftin bu haberinin yalnızca en yakınlara verildiği çünkü ikilinin nazardan korktuğu belirtildi. 


Çift, her ne kadar haberin duyulmaması için çabalasa da bu müjde, kulaktan kulağa yayındı. Şu anda Marmaris’te bulunan Sinem Kobal’ın hamileliği boyunca burada konaklayacağı kaydedildi. 



“Lalin, annesinin kopyası” 

Geçtiğimiz günlerde Ortaköy’de görüntülenen çift, ebeveyn olmanın bu dünyadaki en güzel his olduğunu belirtmişti. Kenan İmirzalıoğlu ise kızı hakkında şunları dile getirmişti: “Lalin, Sinem’in kopyası. Yüz hatları aynı Sinem. Yalnız bakışları bana benziyor. Öyle bir bakıyor ki dediğini yapmaya hemen ikna oluyorsunuz. Gözleriyle herkesi azarlayabilir gibi. O özelliği kesinlikle babama benziyor. Hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda bu hemen bakışlarından anlaşılıyor.” 

Yorumlar (0)