Sinem Kobal'dan sevenlerine güzel haber

Etiler'de objektiflere yansıyan Sinem Kobal, gazetecilerin sorduğu "Çocuklardan dolayı mı proje tercihi yapmıyorsunuz?" sorusunu yanıtladı. Oyuncu soruya "Ben de özledim... Yavaş yavaş dönüş yapacağım ve kavuşacağız ancak doğru zamanda doğru proje için karar vermek istiyorum." şeklinde konuştu.

MAGAZİN 26.01.2023, 10:38 27.01.2023, 09:10
Sinem Kobal'dan sevenlerine güzel haber

Habertürk'ün haberine göre Sinem Kobal, Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yakalandı. Yağmurlu havaya karşın gazetecileri kırmayıp kısa süreli de olsa sohbet eden Kobal, "Çocuklar Kenan Bey'e mi emanet?" sorusunu gülerek cevaplandırdı.

"Dışarı çıkmayalı uzun zaman oldu"

Sinem Kobal, "Uzun zaman oldu dışarıya çıkmayalı. Kızlar peş peşe geldi. Onlarla ilgileniyordum. Arkadaşlarımızla toplandık. Onun işi vardı ancak şimdi evde." şeklinde konuştu.

"Yavaş yavaş projelere dönüş yapacağım"

Kobal, muhabirlerin sorduğu, "Çocuklar dolayısıyla mı proje tercihi yapmıyorsunuz?" sorusuna cevaben, "Leyla, 8 aylık olacak. Zamanı gelecektir elbet, ben de özledim... Yavaş yavaş dönüş yapacağım ve kavuşacağız ancak doğru projeye doğru zamanda karar vermek istiyorum" şeklinde konuştu.

Ardından aracına binen Sinem Kobal, evinin yolunu tuttu.

"Leyla, birazdan bozlağa dönecek gibi ağlıyor"

Bununla beraber eşi Sinem Kobal'ın dünyaya getirdiği ikinci kızları Leyla hakkında da konuşan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz haftalarda, "Çocuklar birbirlerine alıştılar, çok iyiler ve Lalin çok iyi ablalık yapıyor. Leyla'nın da sağlığı yerinde." ifadelerini kullanmıştı.

Kobal sözlerinin devamında, "Leyla bildiğiniz bir İç Anadolu kızı. Birazdan bozlağa dönecek gibi ağlıyor. Tıpkı Neşat Ertaş türkü söyleyecek gibi hissediyorsun. Lalin ise daha çok Karadenizli gibi duruyor." demişti.

Kenan İmirzalıoğlu ise eşine övgüler yağdırarak, "Sinem muazzam bir anne. Çocuklara eğitimiyle, sevgisiyle... Her şeyiyle en ince ayrıntısına dek ilgileniyor. Onun bu halini gördüğümde Sinem'e saygım tekrar tekrar katlanıyor." demişti.

Yorumlar (0)