Sinem Kobal, 1.5 yaşındaki kızı Lalin'le görüntülendi

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ve 2’nci defa anne olmak için hazırlanan oyuncu Sinem Kobal, kızı Lalin ile birlikte objektiflere yansıdı. 

MAGAZİN 21.12.2021, 10:52 22.12.2021, 13:17
Sinem Kobal, 1.5 yaşındaki kızı Lalin'le görüntülendi

6 yıl önce hayatlarını birleştiren Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, kısa bir süre evvel ilk çocukları olan Lalin'i kucağına almıştı.

Çocuğuyla ilk kez görüntülendi

Mutlu birliktelikleriyle sanat aleminin en dikkat çeken çiftlerinden biri olan İmirzalıoğlu ve Kobal çifti, geçtiğimiz günlerde ikinci çocuk müjdesini vermişti.

Önceki gün Sinem Kobal, kızı Lalin'le birlikte İstanbul Bebek'te objektiflere yansıdı. Sosyal medya paylaşımlarında kızının yüzünü göstermemeye gayret eden ünlü oyuncu Kobal’ın, kızı Lalin'i kucağında taşıdığı görüldü. Gözlerden uzak kalmaya gayret eden güzel oyuncu, hemen hemen bütün zamanını kızı Lalin ile ilgilenerek geçirdiğini ifade etti.

“Henüz isim düşünmedik”

Dört aylık hamile olduğu belirtilen oyuncu, benzer bir heyecanı yeniden yaşadığını ifade etti ve "Sabırsızlıkla ikinci bebeğimi bekliyorum, çok mutluyum. İsim hiç düşünmedik, teşekkürler" sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)