Sinan Akçıl’dan dikkat çeken paylaşım: Yaktırma!

Son günlerde Müge Anlı ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Sinan Akçıl, sosyal medya hesabında paylaştığı son fotoğrafıyla çok konuşuldu.

MAGAZİN 07.06.2022, 15:35 08.06.2022, 11:55
Sinan Akçıl’dan dikkat çeken paylaşım: Yaktırma!

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Burcu Kıratlı ile ikinci kez boşanan Sinan Akçıl, ünlü sunucu Müge Anlı ile baş başa görüntülenmişti. Sarıyer'deki bir restoranda beraber yemek yiyen ikilinin neden buluştukları ise merak konusu olmuştu.

Sinan Akçıl ve Müge Anlı sadece arkadaş

Önceki gün gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sinan Akçıl, muhabirlerin Müge Anlı ile ilgili sordukları soru üzerine haklarında çıkan iddiaları yalanladı. Akçıl, Müge Anlı ile sadece arkadaş olduklarını söyledi ve Anlı ile gurur duyduğunu ifade etti.

Akçıl: "Gurur duyuyorum"

Basın mensuplarının sorularına ilişkin açıklama yapan Sinan Akçıl, Müge Anlı ile adının aşk dedikodularına karışmasına, şöyle yorum yaptı: "Bu konuyla alakalı gerçekten hiç konuşmak istemiyorum. Müge çok değerli birisi. Türkiye'de arkadaş olduğum için çok gurur duyduğum ve nadir karşınıza çıkacak karakterlerden birisi... Bu yüzden de böyle sorulara yanıt vermek yerine onun nasıl düzgün bir karaktere sahip olduğunu ve nasıl başarılı işlere imza attığını konuşalım. Bu tür konular üzerine konuşulmamalı.

"Yaktırma bana burayı"

Oyuncu Burcu Kıratlı'dan yeni boşanan ve sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü söz yazarı ve şarkıcı Sinan Akçıl’dan değişik bir fotoğraf pozu geldi. Kot gömlek ile pantolon giyip arabanın önünde poz veren Sinan Akçıl, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafının üzerine, "Yaktırma gece gece bana burayı…Yaktırma..." notunu yazdı.

Yorumlar (0)