Sinan Akçıl yeniden aşka geldi!

Geçtiğimiz aylarda boşanmalarının ardından aralarındaki buzları eriten Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı çiftinin ilişkisi tam gaz devam ediyor. Ünlü çift, zaman zaman sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerine aşk mesajları da gönderiyor.

MAGAZİN 08.11.2019, 15:56 08.11.2019, 16:03
Sinan Akçıl yeniden aşka geldi!

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, uzun süredir birlikte olduğu Burcu Kıratlı'yla geçtiğimiz kış Amsterdam'da dünyaevine girmişti. 

Fakat evlenmelerinin ardından kısa bir süre sonra yollarını ayıran Akçıl ve Kıratlı, tek celsede boşanmıştı.

Aralarındaki buzları eriten ikili, ilişkilerine tam gaz devam ediyor.

"Nikah için ikna etmeye çalışıyorum"

Geçtiğimiz günlerde evliliğe ilişkin açıklamada bulunan ünlü popçu, Burcu Kıratlı için "Nikah için hala ikna etmeye çalışıyorum." ifadesini kullanmıştı. 

"Mutluluğun formülü çok açık"

Sinan Akçıl, son olarak Kıratlı'nın kucağında gül demeti ile çekilen karesini sosyal medya hesabından paylaştı ve "Mutluluğun formülü çok açık. Bir sen, bir ben bir de çiçek." notunu düştü.

Neden boşanma kararı almışlardı?

İddiaya göre Burcu Kıratlı, çekimleri Adana'da gerçekleşecek olan bir dizi için sözleşme imzaladı. Fakar Sinan Akçıl, eşinin şehir dışında olmasını istemediği için kriz çıkmıştı.

Şarkıcı, eşine oyunculuğunda da belirli kısıtlamalar koyunca ikili arasında ipler kopmuş ve boşanma kararı almıştı. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre; Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, 6 Eylül Cuma günü anlaşmalı olarak boşanmaya karar vermişti. 

Yorumlar (0)