Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden boşandı: Sadece 3 dakika sürdü

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl’ın ikinci defa şans tanıdıkları evliliklerini mahkemede 3 dakikada sonlandırdı.

MAGAZİN 11.05.2022, 17:53 12.05.2022, 15:50
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden boşandı: Sadece 3 dakika sürdü

2019 senesinde Amsterdam'da dünya evine giren oyuncu Burcu Kıratlı ve şarkıcı Sinan Akçıl aradan 9 ay geçtikten sonra boşanma kararı almıştı. Ayrılığa dayanamayan ikili 20 gün sonra, barışarak 2021 senesinde tekrar evlenmişti. İkinci defa nikah masasına geçen ikili mutluluğu bir türlü yakalayamadı. Oyuncu Burcu Kıratlı ve şarkıcı Sinan Akçıl bugün evliliklerini bitirmek adına Beykoz Adliyesi'ne geldi ve anlaşmalı olarak boşandı.

"5 aydır evli gibi değildik"

Mahkemeden çıktıktan sonra adliyenin önünde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sinan Akçıl, "Aslında 5 aylık bir süredir ayrıyız. Olacak bir şeyin ilanı sadece. Herkes adına hayırlısı olmasını diliyorum. İlk kez boşandığımız da bu kapıdan ayrılmıştık. Bu tarz şeyler yaşanabiliyor. Ayrılık herkesin başına gelebilecek bir şey o yüzden söyleyecek pek bir cümle yok. Uzunca bir zamandır ayrı kaldığımızdan dolayı boşanırken de çok bir şey düşünmedim. Esasen 5 aydır evli durumunda değildik” dedi.

“Güzel bir hikayeydi”

Boşanma aşamasındayken evliliklerini kurtarma adına uğraşmadıklarını belirten Akçıl, “Ortak malların paylaşımı hakkında gizlilik kararı bulunuyor fakat gerekli olan her şey tamamıyla uygulanacak. Bir kırgınlığım bulunmuyor, zaten Burcu da çok kıymetli bir kişi. Güzel bir hikâye yazdık aslında ancak her hikâyenin bir bitişi oluyor. Bugünden sonrası içinde konuşup görüşeceğiz" şeklinde ifade etti.

“Hissizim”

Oyuncu Burcu Kıratlı konuyla ilgili olarak hissiz olduğunu belirterek, “Çok fazla bir cümle kurmaya gerek yok zaten hazırdık. İki kere boşandık. Aslında fazla cesurca hareket. Fakat yapacak herhangi bir şey yok” sözlerine yer verdi.

Yorumlar (0)