Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, ikinci kez nikah masasına oturdu!

2018 yılı sonunda Amsterdam’da evlenen, daha sonra boşanan şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı, ikinci kez nikah masasına oturdu. Yeniden birbirilerine ‘evet’ diyen ünlü çift Sibel Can, Hatice Şendil ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy şahitliğinde evlendi.

MAGAZİN 23.02.2021, 17:40 24.02.2021, 12:14
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, ikinci kez nikah masasına oturdu!

Daha önce Aralık 2018’de evlenen ünlü çift Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, Şubat 2021’de ikinci kez evlendi. Son olarak “Aşk ve Mavi” dizisinde başrol oynayan Burcu Kıratlı ve en son Enes Yolcu ile ‘Bye Bye’ adlı şarkıya imza atan Sinan Akçıl, daha önce 9 ay evli kaldıktan sonra boşanmıştı. İkinci kez nikah masaında birbirilerine ‘evet’ diyen çift, pandemiye uygun kısıtlı sayıda davetlinin katıldığı bir nikah düzenledi.

Ünlü isimler katıldı, pandemiye uygun bir nikah düzenlendi

Çiftin nikah şahitliğini ise İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sibel Can, Hatice Şendil, Mustafa Tatlıcı, Alpaslan Arslanca ve Tuğçe Koçak gerçekleştirdi. Düğüne ayrıca  çiftin ailelerin yanı sıra Selin İmer-Mustafa Ceceli, Özlem Ada-Berkay Şahin, Burak Sağyaşar, Hakan Akkaya, Can Tanrıyar ve Barış Murat Yağcı gibi ünlü isimler de katıldı.

İkinci ve son kez evet dediler

Boşanmanın ardından ilişkilerine bir şans daha veren çift, nikah masasında ‘ikinci ve son kez evet’ diyerek birbirleriyle evlendi. İlk nikahında giydiği gelinlik eleştiri yağmuruna tutulan Burcu Kıratlı’nın ikinci nikahında giydiği gelinliği ise, sosyal medyada oldukça beğenildi. Nikahın ardından Burcu Kıratlı, sosyal medya hesabında adını 'Burcu Kıratlı Akçıl' olarak güncelledi. Nikahta Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı’yı  piyano çalarak karşıladı. Kıratlı'nın önünde diz çöken ünlü şarkıcı daha sonra gelinin elini öperek, konukları selamladı.

Yorumlar (0)