Sinan Akçıl baba oldu

Oyuncu Burcu Kıratlı ve Şarkıcı Sinan Akçıl 1 Ocak 2019’de Amsterdam'da dünya evine girmişti. Şaşırtıcı bir karar vererek evli çift dokuz ay sonrasında boşanma kararı vermişti. Ayrılığa dayanamayan çift tekrar evlendiler. Daha sonrasında ikinci evlilikleri de çocuk sebebiyle bitince Sinan Akçıl bir dişi köpek sahiplendi.

MAGAZİN 27.04.2022, 10:43 27.04.2022, 18:01
Sinan Akçıl baba oldu

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti 1 Ocak 2019’da evlenmişlerdi. Dokuz aylık bir sürenin sonunda ayrılma kararı veren çift, boşanma nedeni olarak yaşanan bu duruma Burcu Kıratlı'nın yarattığı kıskançlıklarının sebep olduğu ortaya atılmıştı.

Akçıl ve Kıratlı çifti birbirlerinden uzak kalamayıp, 20 gün sonra tekrar bir araya geldi. Tekrar birliktelik yaşamaya başlayan çift Şubat 2021 tarihinde ikinci defa nikah kıydı.

İkinci kez boşandılar

Birbirlerinden ayrı kalamadıkları için tekrar evlenen çift, ikinci evliliklerini de devam ettiremedi. İkili tekrar boşanma aşamasına geldi. Bu defa gerçekleşen ayrılığın sebebinin ise “bebek krizi” olduğu iddia ediliyor.

Akçıl ve Kıratlı çifti geçtiğimiz kasım ayında düzenlenen bir ödül programında kameralara konuşmuştu. Sinan Akçıl o esnada dolaylı bir açıklamada bulunarak, “Normalde şu anda buraya gelemiyor olmamız lazımdı evimizde bebeğimize bakmamız gerekirdi… Fakat olmayınca olmuyor yani.” diyerek çocuk istediğini vurgulamıştı.

Baba ve kızın hikayesi

Sinan Akçıl çocuk istediğini eline geçen her aralıkta söyleyerek, gidip yavru bir köpek sahiplenerek çocuk isteğini telafi etti.

Sahiplendiği köpeğin cinsiyetinin dişi olduğunu açıklayan Akçıl, yavru köpeğiyle dolaşmaya çıktı. Yavru köpeğini bebeklerin konulduğu ana kucağında dolaştıran ünlü müzisyen oluşan görüntüyü "Bir kızın ve babanın yeni gerçekleşen öyküsü" şeklinde not düşerek yayınlayan Sinan Akçıl, fazla sayıda yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Yorumlar (0)